Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet belépni a sátánistá...

Hogy lehet belépni a sátánisták közé?

Figyelt kérdés
Ha homoszexuális vagyok, akkor is csatlakozhatok?
2020. márc. 12. 00:42
1 2
 11/15 III. A nagy károly ***** válasza:
44%

Én már voltam sátánista, és hidd el nem olyan buli

Szépen beléptem hogy felszedjek pár bónuszt, meg orgiázzak meg ilyenek, de aztán kannibál lettem, kitagadott a társadalom és végül a szektavezető feláldozott valami ünnepi alkalomra. Úgyhogy meghaltam és kezdhettem egy új játékot, ahol a hűbéruram összeakart házasítani egy lóval, és megsértődött amikor visszautasítottam, mert ki tudja hogy az a ló a fattyú fia volt...

2020. márc. 12. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
10# teljesen igaza van KZitusnak.
2020. márc. 12. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:

A kérdésedre nem tudok válaszolni, de miért kellene gyűlölni Istent és minden keresztény embert azért, mert találkoztál olyanokkal, akik esetleg nem keresztényhez méltóan viselkedtek veled?

De az is lehet, hogy ők alapvetően keresztényként viselkedtek veled, de neked nem tetszett valami, amit mondtak vagy tettek, mert mondjuk nem vagy hajlandó változtatni, pl. lemondani a homoszexualitásról, amelyre felhívták a figyelmedet.

Itt nem tudunk bírói tárgyalást lefolytatni, hogy kinek volt igaza, és ki bántotta jogtalanul a másikat. Valószínűleg mindkét fél vétett bizonyos dolgokban. A megoldás a megbocsátás, nem a bosszúállás magadért. Ha bosszúállás van a szívedben, akkor már a Sátán markában vagy, akár csatlakozol sátánistákhoz, akár nem.

Isten mindenkit egyenként fog elbírálni, és az ún. "keresztények" elleni kollektív diszkrimináció ugyanolyan elítélendő, mint pl. a bőrszín alapján való diszkrimináció. De ha a keresztény szónak nem a hétköznapi, hanem biblikus értelmét keresed, akkor az Újszövetség már nem Isten és egy nép között köttetik, vagyis a keresztény létbe nem születik bele senki automatikusan a szülei jogán, mint az Ószövetségben volt (ld. Zsid 8:8-12), hanem mindenkinek egyénileg kell felnőtt korban hinnie, megtérnie, és megkeresztelkedve Úrrá és Istenné tenni Jézust az életében, hogy keresztény lehessen.

üdv Stefán

2020. márc. 13. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Szia, miért gyűlölöd a keresztényeket? Mondjuk volt rossz élményed néhánnyal, az nem jelenti azt, hogy az összes keresztény rossz. Vannak sajnos vadhajtások a kereszténységben is, mint mindenhol máshol.

A Sátán azért jött, hogy lopjon, öljön és pusztítson, úgyhogy nem javaslom a sátánisták közé belépést, a sátán nem akar jót az embernek, hisz gyűlöli az Isten teremtményeit.

Jézus ellenben azért jött, hogy életet adjon nekünk, elárasszon minket bőségesen az ő áldásaival.

A homoszexualitás nem egy megváltoztathatatlan orientáció, hanem egy életforma. Ebből az életformából pedig ki lehet jönni, meg lehet változni, annak ellenére hogy a liberális média azt sulykolja az embereknek, hogy ez nem így van. Hazudnak, rengeteg olyan bizonyság van, hogy megszabadultak a homoszexualitástól, csak ezt a mainstream liberális média nem adja le, mert nem érdekük. pl: [link]

2020. márc. 14. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Én sátánista vagyok, ha tényleg érdekel a dolog, akkor írj privátban!
2020. márc. 29. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!