Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a Korona vírus...

Szerintetek a Korona vírus nem az elsőszülötteket viszi el?

Figyelt kérdés
Mert egyszer azt mondják 80% meg sem érzi. A legtöbb halott férfi, lehet azért mert elsőszülött fiú. Annyi ellentmondás van, hogy szerintem a kormányok valamit nagyon titkolnak, valami itt nagyon bűzlik. Nem mondják el az igazat, hogy isteni eredetű talán? Orbánnak is olyan ijedt feje volt a TV-ben.

2020. márc. 19. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Hogy jön a képbe az elsőszülöttség?

Különben Magyarországon kevés a gyerek, az emberek közel fele elsőszülött lehet.

2020. márc. 19. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

ez csak egy vírus, nem az első és nem az utolsó

de amúgy tegyük fel, hogy ez valami vallási dolog (bár nem voltak se sáskák és a víz se vált vérré stb)

akkor nem kellett volna minden elsőszülött fiúnak meghalnia? és csak nekik?

de ez nyilván nem történt meg és nem is fog, valamint nem is csak ilyen áldozatok voltak

szóval ez azt bizonyítja, hogy nem erről van szó

Orbán meg ha fél valamitől, akkor az inkább a járvány gazdasági hatása

2020. márc. 19. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, te mit szívtál? Jó anyag lehet...
2020. márc. 19. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Azt becsülöm a kérdezőben, hogy vannak ötletei.

A gond meg az, hogy hülyén áll hozzá.

Pl. csak egyet kell néznie: van nő az áldozatok között?

Van hát, nem is kevés.

Tehát akkor kuka.

Még azelőtt, hogy az egész internet hülyének nézné őt.

2020. márc. 19. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Késő. Aki olvasta a kérdést, az már hülyének nézi őt. Lehet, hogy már mémeket is gyártottak. Én már megmutattam pár embernek, akik jót röhögtek. :D
2020. márc. 20. 08:34
 6/11 KZitus ***** válasza:
100%

Szia

Nem! Az időseket. Nézd Olaszországban: a majd 3 ezer halott átlagéletkora 79 év(ha igaz a mit a tv mond).

Persze nem tudjuk mennyi volt közülük "elsőszülött"

De van ennek jelentősége? Nem inkább a korosztály számít?

Én személyesen a veszélyeztetett korosztályban vagyok, de kimondottan örülök, hogy a fiatalokat nem érinti - annyira.

2020. márc. 20. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezért írtam, hogy előbb kellett volna megnéznie, mielőtt földobta a kérdést.

Csak a mostani generáció már annyira hozzászokott, hogy 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐫𝐞 ott a válasz az interneten, hogy kettő másodperc gondolkodást is inkább megspórol.

2020. márc. 20. 10:57
 8/11 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Nem
2020. márc. 20. 13:19
 9/11 anonim válasza:
ha csak a kérdést önmagában írtad volna ki, komment nélkül, még rá lehetne fogni, hogy az "elsőszülöttet" arra érted, hogy az országban az élők közül a leghamarabb születettekre, azaz az öregegre gondolsz, és ez valami trükk, hogy kitaláljuk-e... de ezzel a legtöbb férfi, meg ellentomándás, meg isten dologgal elrontottad :(((
2020. márc. 20. 13:35
 10/11 A kérdező kommentje:
OK. Ez tényleg nem talált, mert olaszban egy egész család meghalt, a szülők, gyerekek, stb. Mondjuk ez csak kacsa? De az sem igaz, hogy csak öregek haltak meg. Itt már akkora kamuzás van mint a ház.
2020. márc. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!