Ezt a denevér levest egyáltalán ki találta gusztusosnak?
Tehát úgy értem, ha a korona vírus nem is ez miatt terjed most az emberek között, ilyet mégis hogyan lehet megenni?
Komolyan ennyire eltérő lehet az ízlése embereknek, hogy valakik ezt megeszik?
MILYEN denevérlevesre gondolsz?
Másrészt az emberek nem ugyanazt tartják gusztusosnak mindenhol. Rengeteg magyar kaja is van, amit máshol kifejezetten undorítónak tartanak.
Ez azért szerintem megugorja a hagymás vér szintjét:
Azon legalább nem látni, hogy vér és nem terjeszt már betegséget.
Én a "magyar" ínyencségektől is rosszul vagyok. De a sertés influenzától a zsidók is kiakadhatnak pl. Nem kell egyből nagy távoli dolgokra gondolni mint pl a kutyafej.
Kígyó valamilyen italban is lehet nem?
Bizonyára, csak a koronavírus most valódi fenyegetés.
A fertőzött disznókat nem hiszem, hogy bárkinek is fel szokták szolgálni, főleg félnyersen, de az legalább nem terjed át emberre. Tudtommal a húst megsemmisítik és nem levesnek főzik éttermekben.
A magyar konyhát én sem szeretem. De ezek alapján a kínait sem. (Bár nem hiszem, hogy pont a kínaiak lesznek rosszul a magyar konyhától.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!