A rózsafüzèr gyakorlat az egyházban honnan ered, biblián alapszik?
23."akik egy szervezet nevère keresztelkedtek meg"Hamis vád mert"odatartozást jelent".
-De akik egy vallásnevèben milliókat kínoztak ès öltek meg az inkvizicioban nem hazugság,kèsz tèny.
Nem, nem jelent odatartozást, mert Krisztus pontosan elmondta a keresztelés szövegét és a tanúk még kicsit sem követik azt, tehát nem az Atya, a Fiú és a Szentlélek NEVÉRE keresztelkednek meg. Magyarul nem keresztények.
Másik vádad, bár kötve hiszem, hogy a megkötözött agyad felfogja: amit te számon kérsz a mai keresztényektől az egyenlő azzal, mintha én a te ükapád bűneit olvasnám a te fejedre.
Vagy épp a szervezet tanításainak gyilkos hatásait minden egyes tanúnak tulajdonítanám.
26.A bejegyzèsed rám vonatkoztatott rèszèt visszautasitom,miszerint a tanúk keresztelèsèt nekem felrovod ami règi aktus ès helyes,ès a másik oldalon vèded ugyancsak a règi cselekmènyt ami ördögi,ember,Isten ès irásellenes.
Ezèrt nem vagyok hajlandó kiközösitettel Isten dolgait tárgyalni.
Ugyanis hètszerte gonoszabb.
Még mindig nem vagyok kiközösített, mivel soha nem voltam tanú. A gonoszságodat csak az ostobaságod szárnyallja túl.
És tudod mit? Követelem, hogy mutasd meg a Bibliából alátámasztva egy igével, hogy a tanúk keresztelési szövege Jézustól van és biblikus. Mutasd meg, bizonyítsd be.
28."Követelem"
Mit követelsz?
Igen,az èneden látszik a kiközősitett mentalitás.
Mátè.12:44"Akkor ezt mondja:Visszamegyek a házamba,ahonnan elköltöztem,ès amikor megèrkezik,telyesen,tisztára söpörve ès feldiszitve találja azt.45.Akkor elmegy,ès magamellè vesz hèt másikat,nála gonoszabb szellemet,majd bemennek,ès ott laknak.Ez az ember mèg rosszabb(gonoszabb) helyzetbe kerül,mint amilyenben korábban volt.Igy lesz ezzel a gonosz nemzedèkkel is"
Az alábbi álkeresztèny link tanít ilyen erőszakos"követelèsekre",mindha engemet idegesítene.Nem,inkább nevetek.
Azért gondolod, hogy hazudok, mert magadból indulsz ki. Te ilyen vagy, tehát szerinted más is ilyen.
Tehát nem tudod biblikusan alátámasztani a szervezet bemerítési szövegét. Kiirtam külön kérdésbe is, oda írt is egy pacsipajtás, csak épp azt érte el, hogy a hozott igék mind azt támasztják alá, hogy semmi köze a szervezeti szövegnek Jézushoz.
Összefoglalva: Jehova tanúi nem keresztények. Tehát a te kérdésed a sátáné.
Pápuszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!