Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények részt vennének...

Keresztények részt vennének egy parázna megkövezésében?

Figyelt kérdés
Másik kérdésnél merült fel bennem. Keresztények egyértelműen állítják hogy az Ószövetségben szerepelő paráznák halálra kövezése Isten parancsa. Keresztényektől szeretném megkérdezni hogy ha az Ószövetség idején éltek volna, megköveznék a paráznákat egy ilyen kivégzésen?

2020. febr. 4. 09:21
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/226 A kérdező kommentje:

"Amit kizárólag azért tesznek, mert amikor megválaszolták a kérdésed, te elkezdtél kötekedni és mellébeszélni, ők pedig erre reagáltak."

Mivel amiket írnak, újabb kérdéseket vet fel. Például azt irta a 75%-os hogy szerinte Istennek több vallása van. Erre kértem hogy fejtse ki de ehelyett elkezdett személyeskedni.

2020. febr. 7. 14:09
 132/226 A kérdező kommentje:

"Mostmár igen, de nem is véletlen. Nem hallottad még a mondást, ami úgy kezdődik, amilyen az adjon Isten...?"

Az én kérdéseim komolyak. Persze megértem hogy ez a kérdés is érzékenyen érint téged, de erre nem a személyeskedés a megoldás hanem az hogy értelmes válaszokat adsz. Ha nem tudsz értelmes választ adni, csak személyeskedni, azt jelenti szánalmas ember vagy aki csak lejáratja a saját vallását.

2020. febr. 7. 14:12
 133/226 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel amiket írnak, újabb kérdéseket vet fel"

A legtöbb nem igazán, némelyik kötekedésed látványosan erőltetett, amit elég nyilvánvalóan csak muszájból hoztál össze.

2020. febr. 7. 14:12
 134/226 anonim ***** válasza:

"Például azt irta a 75%-os hogy szerinte Istennek több vallása van"

Mondjuk ez azért elég nyilvánvaló. Hogy megpróbáltad erre elterelni a témát, ez megintcsak egy nyilvánvaló mellébeszélés, hogy a fő kérdésedre adott válaszokat ne kelljen elfogadnod, csak kötekedhess továbbra is.

2020. febr. 7. 14:14
 135/226 anonim ***** válasza:
100%
#125 A zsidó vallás, meg a keresztény vallás szerinted ugyanaz?
2020. febr. 7. 14:14
 136/226 anonim ***** válasza:

"Az én kérdéseim komolyak"

Amit a rengeteg értelmetlen mellébeszélésed tökéletesen bizonyít. Vagy várj csak, mégse...

2020. febr. 7. 14:15
 137/226 anonim ***** válasza:

"Persze megértem hogy ez a kérdés is érzékenyen érint téged"

Miért érintene érzékenyen? Már rég megadtam a rendes választ is. Azt viszont nem szeretem ha egyesek értelmetlenül provokálnak és kötekednek, hát érdemben reagálok. Hátha egy kis ízelítő a sajátodból egy kis gondolkodásra ösztönöz.

2020. febr. 7. 14:16
 138/226 anonim ***** válasza:

"aki csak lejáratja a saját vallását"

Honnan veszed, milyen vallást képviselek, már ha egyáltalán vallást képviselek?

Mellesleg ugyanezen logika alapján attól miért nem félsz akkor hogy te mennyire járatod le a saját vallásod?

2020. febr. 7. 14:18
 139/226 A kérdező kommentje:

"Amit a rengeteg értelmetlen mellébeszélésed tökéletesen bizonyít. Vagy várj csak, mégse..."

Én egy értelmes vitát próbálok kezdeni, de nézd meg a 75% válaszát. Szerinte Istennek több vallása van. Erre kértem hogy fejtse ki de megint csak visszakérdezett.

"Mondjuk ez azért elég nyilvánvaló. Hogy megpróbáltad erre elterelni a témát, ez megintcsak egy nyilvánvaló mellébeszélés, hogy a fő kérdésedre adott válaszokat ne kelljen elfogadnod, csak kötekedhess továbbra is."

Mi is volt a te válaszod? Akkor beszéljünk erről.

2020. febr. 7. 14:19
 140/226 A kérdező kommentje:

"Mellesleg ugyanezen logika alapján attól miért nem félsz akkor hogy te mennyire járatod le a saját vallásod?"

Nyilván csak egy fanatikus keresztény reagál úgy mint te. Egy értelmes keresztény válaszol a kérdésre a legjobb tudása szerint. A hozzád hasonlók akik még a saját vallásukat sem ismerek, így értelmes választ nem tudnak adni, csak személyeskedni tudnak, mellébeszélnek.

2020. febr. 7. 14:21
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!