Keresztények részt vennének egy parázna megkövezésében?
"Amit kizárólag azért tesznek, mert amikor megválaszolták a kérdésed, te elkezdtél kötekedni és mellébeszélni, ők pedig erre reagáltak."
Mivel amiket írnak, újabb kérdéseket vet fel. Például azt irta a 75%-os hogy szerinte Istennek több vallása van. Erre kértem hogy fejtse ki de ehelyett elkezdett személyeskedni.
"Mostmár igen, de nem is véletlen. Nem hallottad még a mondást, ami úgy kezdődik, amilyen az adjon Isten...?"
Az én kérdéseim komolyak. Persze megértem hogy ez a kérdés is érzékenyen érint téged, de erre nem a személyeskedés a megoldás hanem az hogy értelmes válaszokat adsz. Ha nem tudsz értelmes választ adni, csak személyeskedni, azt jelenti szánalmas ember vagy aki csak lejáratja a saját vallását.
"Mivel amiket írnak, újabb kérdéseket vet fel"
A legtöbb nem igazán, némelyik kötekedésed látványosan erőltetett, amit elég nyilvánvalóan csak muszájból hoztál össze.
"Például azt irta a 75%-os hogy szerinte Istennek több vallása van"
Mondjuk ez azért elég nyilvánvaló. Hogy megpróbáltad erre elterelni a témát, ez megintcsak egy nyilvánvaló mellébeszélés, hogy a fő kérdésedre adott válaszokat ne kelljen elfogadnod, csak kötekedhess továbbra is.
"Az én kérdéseim komolyak"
Amit a rengeteg értelmetlen mellébeszélésed tökéletesen bizonyít. Vagy várj csak, mégse...
"Persze megértem hogy ez a kérdés is érzékenyen érint téged"
Miért érintene érzékenyen? Már rég megadtam a rendes választ is. Azt viszont nem szeretem ha egyesek értelmetlenül provokálnak és kötekednek, hát érdemben reagálok. Hátha egy kis ízelítő a sajátodból egy kis gondolkodásra ösztönöz.
"aki csak lejáratja a saját vallását"
Honnan veszed, milyen vallást képviselek, már ha egyáltalán vallást képviselek?
Mellesleg ugyanezen logika alapján attól miért nem félsz akkor hogy te mennyire járatod le a saját vallásod?
"Amit a rengeteg értelmetlen mellébeszélésed tökéletesen bizonyít. Vagy várj csak, mégse..."
Én egy értelmes vitát próbálok kezdeni, de nézd meg a 75% válaszát. Szerinte Istennek több vallása van. Erre kértem hogy fejtse ki de megint csak visszakérdezett.
"Mondjuk ez azért elég nyilvánvaló. Hogy megpróbáltad erre elterelni a témát, ez megintcsak egy nyilvánvaló mellébeszélés, hogy a fő kérdésedre adott válaszokat ne kelljen elfogadnod, csak kötekedhess továbbra is."
Mi is volt a te válaszod? Akkor beszéljünk erről.
"Mellesleg ugyanezen logika alapján attól miért nem félsz akkor hogy te mennyire járatod le a saját vallásod?"
Nyilván csak egy fanatikus keresztény reagál úgy mint te. Egy értelmes keresztény válaszol a kérdésre a legjobb tudása szerint. A hozzád hasonlók akik még a saját vallásukat sem ismerek, így értelmes választ nem tudnak adni, csak személyeskedni tudnak, mellébeszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!