Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen csodát hozott az...

Milyen csodát hozott az életedbe az általad hitt isten?

Figyelt kérdés

Mi történt, amiről úgy véled, hogy jel vagy ajándék volt az istentől?

Rosszindulatú ateisták, kérlek kíméljetek:) normális válaszokat szívesen olvasok, de nem szeretem, ha valaki bunkó és lenéző:)

2010. júl. 22. 19:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Be volt gyulladva a vesém őrületes fájt és itt ezt szó szerint kell venni.(Vesekő okozta gyulladás)

Imádkoztam Istenhez az ima végén azonnal abban a pillanatban elmúlt órákon keresztül semmi fájdalomérzetem nem volt pedig előtte se állni se feküdni nem tudtam aludni sem este.

Isten létezik és amit "megírt" a Bibliában az igaz!

2010. szept. 2. 10:19
 22/22 anonim ***** válasza:
A 7 hetes kislányunkat. Ha belegondolunk, a gyermek egy csoda. Nem érti az ember hogyan fejlődik a hasunkban, hogy lesz egyáltalán sejtből ember. Ez számomra egy csoda. És hálás vagyok érte, hogy Isten ránk, tökéletlen emberekre bízta azt, hogy gyermeket neveljünk.
2010. szept. 2. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!