Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha meg térek és hívő leszek...

Ha meg térek és hívő leszek akkor ezeket már nem csinálhatom?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom hitet adott nekem. Kezdek hinni és úgy érzem erre van szükségem. Nekem az imádkozás és az hogy hiszek istenbe üdítően hat rám. Viszont én szeretek bulizni, pasizni, ismerkedni és van mikor össze jön egy pasival kaland is. De ahogy élek az szerintem bűnnek számít. 19/L
2020. jan. 3. 21:35
1 2 3 4 5
 41/42 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#40 nem kimondottan, mivel ha megtert leszel es valsmenyire gyakorlod vallasod, hited, foglalkozol akkor a "temaval" tehat lepten nyomon ilyenekbe fogsz botlani, cagy legalabbis botolhatsz,

nem igazan fenyegethet ez a veszely mert eddigiek alapjan "vilagi hivö" akarnal lenni csak szerintem, leglabbis kezdesnek

egy eros kozosseg meg a kulso vitaktol ugyis elhatarolodik, akik nem a vitaknak elnek azok mindenkepp

sok sikert es hitet!

Xy4

2020. jan. 8. 18:31
 42/42 anonim ***** válasza:
51%

"Én nem értem hogy a szexuális vágyaimat miért nem élhetem meg. Istent ez miért zavarja? "

Ezt mondom én is. Ne zavarja.

2020. febr. 6. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!