Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényeknek érdemes (vagy...

Keresztényeknek érdemes (vagy ajánlott) ilyen csajozási könyveket olvasniuk? Pl: hogyan szedjünk fel egy nőt, hogy csajozzunk és hasonlókra gondolok.

Figyelt kérdés

Világ életemben kersztény voltam. Keresztény családba születtem.

Sajnos nagyon félén és visszahúzódó vagyok. Nehezen tudok ismerkedni, "csajozni".

Alapvetően nem lenne bajom az ilyen és ehhez hasonló könyvekkel, oktató videókkal és hasonlókkal.

Az a bajom, hogy ezek gyakorlatilag arról szólnak - tisztelet a kivételnek - , hogy hogyan szejünk fel egy csajt ha szexelni akarunk.

Nekem pedig arra lenne szükségem, hogy legyen valakim aki szeret, akivel elmehetünk ide-oda. Akinek fontos vagyok.

Érdemes ilyen könyveket olvasnom, hogy fejlődjön az ismerkedési képességem, vagy ezek csak arról szólnak, hogy hogyan vigyünk ágyba nőket?

2019. dec. 3. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Vannak profi csajozós anyagok könyvek, előadások, cikkek, de ezek szembe mennek a keresztény tanítasokkal. Egyrészt a kereszténység naiv tanítása szerint Isten ad párt az embernek, az említett anyagok azerint te szeded fel őket. Másrészt ezek az anyagok a szexet teljesen természetesnek veszik, ami a kereszténység ostoba tanítása szerint házassag előtt bűn. Plusz ezekben az evolúciós pszichológia is jelen van, ami megint csak gondot okoz, ha mondjuk egy szekta tagja vagy. Stb...

Ajánlok mindenesetre egy könyvet:

Zsedényi Csaba - Kulcs a nőkhöz

Bár keresztényként nem fogod tudni szerintem úgy használni, ahogyan kellene.

2019. dec. 5. 07:01
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

A párkapcsolatról szóló keresztény könyvek hitvány anyagok lehetnek.

Abba nincs benne, hogy pl. egy szexi nőt hogyan kell felszedni nyilvános helyen.

Persze a hülyítés megy, hogy majd Isten kirendeli a párt neked, csak éppen azt nem tanítják meg, hogyan kell egy nőt - aki tetszik neked - konkrétan feleszedni.

De azt csináltok, amit akartok.

2019. dec. 5. 07:03
 13/13 anonim ***** válasza:
12: Miért lennének hitványak? Valaha egész birodalmak voltak keresztények. Nekem szimpi, hogy ez a fiatal gyerek nem dől be a világi szexkamunak...
2021. febr. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!