Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényeknek érdemes (vagy...

Keresztényeknek érdemes (vagy ajánlott) ilyen csajozási könyveket olvasniuk? Pl: hogyan szedjünk fel egy nőt, hogy csajozzunk és hasonlókra gondolok.

Figyelt kérdés

Világ életemben kersztény voltam. Keresztény családba születtem.

Sajnos nagyon félén és visszahúzódó vagyok. Nehezen tudok ismerkedni, "csajozni".

Alapvetően nem lenne bajom az ilyen és ehhez hasonló könyvekkel, oktató videókkal és hasonlókkal.

Az a bajom, hogy ezek gyakorlatilag arról szólnak - tisztelet a kivételnek - , hogy hogyan szejünk fel egy csajt ha szexelni akarunk.

Nekem pedig arra lenne szükségem, hogy legyen valakim aki szeret, akivel elmehetünk ide-oda. Akinek fontos vagyok.

Érdemes ilyen könyveket olvasnom, hogy fejlődjön az ismerkedési képességem, vagy ezek csak arról szólnak, hogy hogyan vigyünk ágyba nőket?

2019. dec. 3. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem érdemes ilyen baromságokat olvasnod...

Neked pozitív visszajelzésre volna szükséged, amit egy könyvtől nem kaphatsz meg (főleg, ha olyan ember írta, aki tök más mint te vagy csak a pénzre megy).

Valójában viszont te szexre vágysz, csak ezt nem akarod beismerni magadnak és másoknak. Miért örülnél jobban annak, ha egy nő megölelne, mint annak ha xyz férfi elhívna téged sörözni, mert fontos vagy neki és jó arcnak tart?

Vagy miért nem tudsz úgy ismkeredni nőkkel, hogy nem az ágy az elsődleges cél?

Szerintem neked a barátkozással vannak gondjaid, csak kevésbé fáj, ha egy férfi utasít el, mert az valójában emberileg sem érdekel.

2019. dec. 3. 20:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem értek veled egyet.

Beleolvastam pár ilyen köny előzetesébe és bár a pénzre is hajtanak (nyilván), de ők is hasonlóan nehezen tudtak ismerkedni mint én.

Hidd el annak ellenére, hogy keresztény vagyok én is voltam már szórakozni. Házibuliban is. Le tudtam volna feküdni több lánnyal is, de én nem akartam. Ennek meg van a maga idelye.

Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy miért jobb egy férfinak ha pl: megöleli egy lány mint egy sör.

Amúgy meg nem csak egy ölelésről van szó, hanem egy kapcsolatról.

Azért az kicsit más!

Barátaim pedig vannak! :)

2019. dec. 3. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Biztosan tartalmaznak ezek a könyvek hasznos dolgokat. Amiről úgy gondolod, nem összeegyeztethető a világnézeteddel, azt nem alkalmazod. A csajozás és a komoly kapcsolat hasonlóan indul: kommunikációval. Ha ebben tudnak segíteni a könyvek, már pedig valószínűleg tudnak, akkor forgasd őket!
2019. dec. 3. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem.

Egy kereszténynek egészen mások az értékrendjük.

2019. dec. 3. 22:03
 5/13 jdfGabrella ***** válasza:
Ha úgy érzi hogy kell akkor olvassa!
2019. dec. 4. 13:24
 6/13 szp72 ***** válasza:

Miért nem olvasol a párkapcsolatról keresztény könyveket? Nagyon sok van. Ajánlom például:

[link]

2019. dec. 4. 15:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom megnyitni a linket. Küld el kérlek a könyv címét.

Köszi

2019. dec. 4. 18:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, megvan. A böngészőm volt a hibás!
2019. dec. 4. 18:54
 9/13 A kérdező kommentje:

Beleolvastam a könyvbe. Nagyon jó. Köszömöm!

Ha tudok rá szakítani egy kis időt akkor mindenképp elolvasom.

Nagyon hálás vagyok érte. Köszömöm még egyszer! :)

2019. dec. 4. 19:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Itt a könyv ha valakit érdekelne:

https://da

ta.hu/get/12190862/Spielhozni.PDF

2019. dec. 4. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!