Utolsó vizsgaalkalmat fellehet venni vagy nem ajánlott, nem örülnek ennek a tanárok? Hogyan érdemes vizsgát felvenni?
Most vagyok elsős és így még nem tudom, hogy legyen.
Légy szíves segítenétek nekem?
7 vizsgám van meghirdetve.
Decemberben 3 vizsgát szeretnék letudni, a számomra könnyebbeket. 9.-től van vizsgaidőszak.
Én 11.-én, 17.-én és 18.-án szeretném azokat a könnyebbeket.
18.-a után meg már nincs is több vizsga meghirdetve csak közte, de én 9 és 18 között 3-nál többet nem hiszem, hogy képes vagyok letudni, mert nekem egy tárgyra minimum 3 nap kell.
Januárra marad így 4 nehezebb tárgy. De ezek közül kettőből csak egy alkalom van meghirdetve, így csak utolsó alkalom lehet, a másik kettőből meg van kettő, viszont ütköznek a másik kettővel. Így azokból is utolsó alkalommal tudok csak elmenni. Így 7.-én, 8.-án, 9.-én és 13.-án lenne a nehéz vizsgám és mind utolsó meghirdetett vizsga.
Kicsit félek, hogy a tanárok rossz néven veszik, hogy csak az utolsóra megyek el vagy nehezebb sort adnak vagy lustának tartanak.
De nem merem decemberre tenni, mert szerintem nem tudnék felkészülni.
Köszönöm, ha valaki segít nekem ebben, mert ezen kattogok már egy ideje. És bocsi, hogy kicsit hosszan írtam le.
A tanárokat nem érdekli, mikor mész.
De utolsó alkalomra necces elsőként menni, mert ha véletlenül megvágnak (bárki beleszaladhat), akkor gáz van:( - lehet, hogy írnak majd még ki pótvizsgát, de lehet, hogy nem...
Ha csak úgy tudnád megoldani, egyszer még OK, hogy kockáztat az ember, de 4 vizsgánál én nem tenném, nekem túl nagy lenne miatta a stressz.
Szerintem gondold át még egyszer.
Szóbeli lesz mind igazából, a tétel címek adottak, az anyagot meg nekünk kell összeszedni az órai anyagokból.
Úgyhogy azért nem merek hamarabb menni, mert nekem sokkal cikibb úgy odamenni hamarabb, hogy nem nagyon tudok megszólalni, viszont legalább tudom mit akar hallani, mint úgy hogy nincs több lehetőség, de mindent megtanultam, ami az anyag volt. Úgyhogy remélem sikerülni fog tényleg mindent megtanulni, mert csúszni nagyon nem szeretnék. Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!