Olvasta valaki a A da Vinci-kódot?
Figyelt kérdés
Hogy tetszett?2010. júl. 19. 10:55
1/7 anonim válasza:
Én olvastam és nagyon tetszett. Rögtön olvastam tovább Dan Brown továnni könyveit. :D
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett és rajtam kívül még nagyon sok embernek, ezért bestseller. De a film nem jött be, pont az érdekes részletek sikkadtak el benne. Dan Brown többi könyvét is szeretem, az Angyalok és démonok a kedvencem. Viszont, ha jól megfigyeled minden könyve egy sémát követ, minden történés és karakter előre megfejthető, de ennek ellenére nagyon élvezetesen ír, szórakoztató és izgis.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Olvastam, aztán a többit is, szerintem nagyon jól ír, bár sok fordulatot előre ki lehet számítani. Ezt ellensúlyozandó mindig belecsempész egy rejtélyt a történetbe, ami tényleg csak a legvégén derül ki, így muszáj végigolvasni a könyvet :D Maga az író is leszögezi, hogy a regényei valós tényeken alapuló FIKCIÓK, vagyis bár szerepelnek valós helyek, személyek, a saját világát teremti meg a könyvekben, tehát nem kell minden szavát komolyan venni. Ajánlom a Digitális Erődöt, Robert Langdont nélkülözi, de nekem nagyon bejött :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem a konyv fontos eleme a Jezus vervonal lehetosege. Nem lenne csodalatos, ha Jezus vere itt elne meg koztunk valahol?
6/7 anonim válasza:
Én olvastam! A könyvei közül az Angyalok és démonok a kedvencem. De a Da Vinci-kód is zseniális. Alig tudtam letenni. Azt hiszem, megéri elolvasni. :)
7/7 anonim válasza:
Olvastam, és nagyon érdekesnek találtam. Azt, hogy a könyv keresztény ellenes lenne, butaságnak tartom. Nem áll szándékomban kifejteni, miért. (hosszú) Egyébként a Harry Pottert is szépen leszólták. (amivel persze pont az ellenkezőjét érték el) Történetesen a könyv legfontosabb mondanivalója a szeretet, ami tudtommal egybecseng Jézus tanításával. Na megint szépen elkalandoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!