Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van itt olyan aki már olvasta...

Van itt olyan aki már olvasta könyvben a Da Vinci kódot? Mennyire jó olvasmány? Érdemes azt elkezdeni könyvben? 25L

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 07:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ízlés kérdése. Nekem tetszett. Szerintem érdemes elolvasni.
2011. febr. 28. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes. Tudni kell rólam, hogy nem nagyon szeretek könyvet olvasni, ez meg nagyon vastag könyv. Kiolvastam, szinte nem bírtam letenni, nagyon tetszett.
2011. febr. 28. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

eredetiben olvastam, kevés ilyen szar stílusú író van ma a világon...fordítás lehet, hogy jobb

mondjuk már maga a sztori sem egy extra valami...

2011. febr. 28. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
7:53-as: a stilusa CSAK JOBB lehet, mint a tiéd. Aki ennyire bunkó, az ne kritizáljon irókat.
2011. febr. 28. 08:08
 5/8 anonim válasza:
55%
7:53-as!Csatlakozom az előttem válaszolóhoz!Ha nem tetszik megértem.De ennyire bunkó stílusban itélkezni!!És még dicsekszel is! "eredetiben olvastam" Hát ki nem sz....rja le,hogy te milyen nyelven olvastad,ha nem tetszett!?Ha te jobb regényt tudsz írni,majd akkor VAU-VAU! De addig pissz! Kis beképzelt!
2011. febr. 28. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos ha szereted a spekulatív történelmen alapuló thriller-eket tehetsz vele egy próbát.

De van az írónak egy kedvenc írói eszköze: a Cliffhanger. Magyarán a fejezetek hajlamosak úgy végetérni, hogy most-valami-fontos-történik-de-még-nem-mondom-meg-mi-az... aztán vagy kiderül vagy nem. Ez tényleg izgalmas 1* 2* de sajnos majdnem az ÖSSZES (általában elég rövid) fejezettel eljátsza... én a falhoz akartam vágni. :D

2011. febr. 28. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én olvastam,és nekem tetszett
2011. febr. 28. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el bátran, nekem nagyon tetszett:D
2011. febr. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!