Aki olvasta a Da Vinci kódot és az Angyalok és Démonokat, segítene?
Először is: melyik az első könyv? hol ezt olvastam, hol azt.
A Da Vinci-ben Langdon említi, hogy épp egy éve már, hogy a vatikánba hívták egy rendőrségi ügy miatt, ahol kishíján az életet vesztette. Az Angyalok és Démonokban történt dolgokra gondol?
Még csak a Da Vinci-t olvastam, úgyhogy megköszönném ha valaki kisegítene:)
Köszi!
És Langdon arra tesz utalást a D.V. kódban a vatikáni üggyel kapcsolatban?
Igen az Angyalok és démonok az elsö,
És igen arra tesz utalást :D
Köszi!
Ha hamarabb tudom, azt olvasom előbb:p
Valószínű...
Én azonban azt sem tudtam hogy ennek van folytatása, vagyis hogy maga a DVK is egy folytatás:p
Lényegében a filmben úgy alakították a sztorit, hogy a DaVinci kód után játszódjon. De könyvként tényleg az van előbb. Szeretném elolvasni mind a 3-at (mivel az Elveszett jelkép-ben is Rober Langdon a főszereplő :P), de aki olvasta és látta a filmet ismerőseim közül, mindenki azt mondta "könyvként jobb volt".
Amúgy a sztori teljesen független egymástól. Csak az író, a főszereplő a közös bennük és persze néhány utalás, de ha az egyiket nem olvastad, nem rontja el az élvezetet, mivel hivatalosan nem folytatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!