Szerintetek normális vallás az, ahol a hívők úgy brutálisan büntetik a gyereküket, ha nem tudja a szentírást?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy gyereket a vallásos szülők rendszeresen brutális módon bántották a gyereküket, ha nem tudta a szentírás szövegét. És ezek az emberek gondolom azt hitték, hogy jót tesznek isten nevében és majd ők a menybe jutnak. De normális vallás az, ahol így kell elérni, hogy egy gyerek higgyen el valami nem létező dolgot?
2019. szept. 28. 10:19
11/15 anonim válasza:
Igen. De kerdezo ha olvastad a Bibliat akkor folosleges lenne kerdezned. "Hajlitsd meg a nyakat mielott megmerevedik." pontatlan idezet.
12/15 anonim válasza:
A vallás lehet, hogy normális, de a szülők biztos, hogy nem. A gyámhivatal helyében rajta tartanám a szemem a családon. Ha gyerek születik, akkor azt nem hagynám meg náluk.
13/15 anonim válasza:
A kamaszt is el kellene venni tőlük, és az örökbefogadást is megtiltani nekik.
14/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem a vallással van a gond! Én is olyan családban nőttem fel , ahol fontos Isten és az Ő parancsolatai, de sohasem vertek meg semmi vallásos dologért . :)
15/15 anonim válasza:
"úgy próbálod beállítani, mintha ez általános gyakorlat, sőt vallási előírás lenne a kereszténységben"
A Bibliában benne van a fenyítés szükségessége és módja is, ez pedig verés. Kézzel vagy eszközzel is.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!