Szerintetek normális vallás az, ahol a hívők úgy brutálisan büntetik a gyereküket, ha nem tudja a szentírást?
Olvastam, hogy egy gyereket a vallásos szülők rendszeresen brutális módon bántották a gyereküket, ha nem tudta a szentírás szövegét. És ezek az emberek gondolom azt hitték, hogy jót tesznek isten nevében és majd ők a menybe jutnak. De normális vallás az, ahol így kell elérni, hogy egy gyerek higgyen el valami nem létező dolgot?
Keresztényeknél ez divat, nem tudom mi a kérdés.
Mindig is nagyon agresszív, rosszindulatú vallás volt. Pknt ezen az oldalkn olvastam, hogy allítólag Nérót sem maga a vallásuk bosszantotta fel, hanem a tűzvész idején tanúsított embertelen magatartásuk, amikor a katasztrófa idején hallelujat zengtek, hogy itt a világvége. Mit vársz akkor ezektől?
"Ez nem vallásfüggő, itt a szülők a nemnormálisok"
Nagyon is vallásfüggő. A vallás az, amely rá tud venni embereket arra, hogy olyanokat tegyenek, amit nem tennének meg.
Józsué és csapata is vallási indíttatásból gyilkolta meg a kánaáni öregembereket, csecsemőket az átlag polgár mellett. Maguktól nem támadtak volna.
Semmi nem tetszik a kereszténységben. Az, hogy a vallásod megtilja, hogy a híveik megb@@sszák a baránőjüket, csak egy dolog.
Már Porfüriosz is felemelte a szavát a kereszténység ellen az ókorban, pedig neki nem a b@@szással volt a baja. Az éppenséggel nektek van, mert éjjel-nappal arról beszéltek, beleszólva mások nemi életébe.
Ennek semmi köze a valláshoz.
Kiragadtál egy szélsőséges esetet és úgy próbálod beállítani, mintha ez általános gyakorlat, sőt vallási előírás lenne a kereszténységben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!