CzeneGalaxy kérdése:
Ti nem gondoljátok, hogy a baptista felekezetnek semmi, de semmi értelme nincs már napjainkban?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nem lenne akkora katasztrófa, ha egy kicsi, jelentéktelenebb felekezettel kevesebb lenne, annak amúgy is nagyon kevés tagja van itt Magyarországon, van azon kívül sok másik felekezet is sokkal több taggal. Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert van egy ismerősöm, aki baptista iskolába jár és elege van a baptisták hülyeségeiből, és vele beszéltünk erről, hogy a baptizmus mára teljesen felesleges és itt Magyarországon rohamosan csökken a baptisták száma. Szerintetek mennyi értelme van ennek a felekezetnek? Mert szerintem semmi.#felesleg #jelentéktelen felekezet
2019. szept. 25. 15:07
21/24 anonim válasza:
Bár Péterrel sokszor nem értek egyet, de ettől még nagyon jó olvasni a higgadt és kulturált kommentjeit. Szerintem más is ezen a véleményen van, ne zavarjon már annyira téged kérdező. Most minket szapulsz, nem az adventistákat. 😀
22/24 A kérdező kommentje:
Azért szapulni nem szapultam a baptizmust, nagyjából közömbös vagyok a felekezet iránt, csak elgondolkodtam rajta, mekkora szükség van erre.... de most már biztos, hogy legalább egy embernek (neked) szüksége van rá. Rendben, nincs ezzel semmi gond. Csak azért nem kell mindent támadásnak venni.
2019. szept. 26. 18:50
23/24 anonim válasza:
Azért egynél többen vagyunk 😀 tudod, az hogy még most sem néztél utána annak, hogy mi a múlt és mi a jelen, az egy jele annak, hogy mi alapján mondasz véleményt.
24/24 anonim válasza:
Gratulálok!
Téged elég jól használ a sátán.... Gondolkozz.. A kegyelem számodra is elérhető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!