Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények hordhatnak intim...

Keresztények hordhatnak intim piercinget?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha egy ismerősötökről kiderülne, hogy hord? Ti megtiltanátok a gyereketeknek ezt?

2019. szept. 8. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Ezt Szent Sátántól kell megkérdezni
2019. szept. 9. 00:13
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen,hordhatnak.Én nem tiltanám meg,ha ez őt boldoggá teszi.
2019. szept. 9. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
A szekták biztos tiltják, mert "világi" dolog.
2019. szept. 9. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem
2019. szept. 9. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem tiltja a Biblia.
2019. szept. 9. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Nincs erről szó sem a Bibliában, sem az egyházatyák nem írnak róla, tanítóhivatali megnyilatkozás sincs ezügyben. :D

Szerintem ez mindenkinek magánügye.

2019. szept. 9. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
szó szoros értelemben sem tetoválás, de még fülbevaló sem lehet. (régen csak rabló férfiak merték megtenni hogy testékszerük van)
2019. szept. 10. 23:05
 8/8 anonim válasza:
76%

Hivatalos, általános egyházi tiltás nincs. Ettől még egyes egyházi személyek tekinthetik úgy, hogy szerintük ez a keresztény életmódba nem fér bele. Tehát lehet, hogy a te gyülekezetedben a pap elítéli és bűnnek tekinti, de más pap nem foglalkozik vele.

Mivel ez annyira magánügy, hogy az ember nem mutogatja és nem dicsekszik vele akárkinek, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy szerinte egy keresztény hordhat-e intim ékszert és az egyháznak ehhez nincs köze.

Mivel nem nézegetem az ismerőseim intim területeit, egyáltalán nem érdekel, hogy kinek hogy néz ki. Ha kiderülne valakiről, hogy intim piercinget csináltatott, örülnék az örömének. Legfeljebb 1-2 engem érdeklő kérdést tennék fel, ha jó viszonyban vagyunk, pl. mennyi ideig tart a gyógyulás, mennyire fájdalmas, stb.

A gyerekemnek nem tiltanám meg. Nem is tudnám, mivel rendes helyeken 18 év alatt még engedéllyel sem szúrnak intim piercinget, felette viszont ő dönt a testéről. Ha 18 éves kora alatt szeretné, nem járulnék hozzá. Nem azért, mert elítélem, hanem mert azok a szalonok, ahol kiskorúnak megcsinálják, általában nem megbízhatók.

2019. szept. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!