Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elvesztettem Istennek vetett...

Elvesztettem Istennek vetett hitem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én egy 42 éves erösen keresztény vallàst gyakorló családból származom.

A vasàrnapi templom, a napközbeni és esti imàdkozás nálam kiskorom óta elengedhetetlen, a hitem töretlen Istenben, àm lassan egy hónapja rémálmok gyötörték napi szinten.

Éjjel izzadva ébredek, folyik rólam a verejték, majd miutàn kikàszàlódtam az àgyból, imàra kulcsot kézzel rimànkodok Isten kegyelméért, szeretetéért és megbocsàjtàsért az àgyamnàl térdelve.

Templomba is elmentem, meggyóntam a lelkiismeretem, igaz nem ismerem a forrásàt, de a.tiszteletes feloldott bűne alól.

Az àlmok a következő: Minden éjjel ugyan az a pàrbeszéd jàtszódil le köztem és az ismeretlen között.

Az idegen szembesît azzal, hogy ISTEN nem létezik, sose létezett és hogy az egész biblia egy évezredes hagudsàg, amit azért talàltak ki, hogy az embereket rabszolgànak tartsàk, egy engedelmes valakinek S ami vilàgméreteket öltött...én persze menekülök, futok előle, miközben sírok, de jön utánam, mindenhol megtalál S közli velem, hogy az ogazsàg elöl nem menekülhetnek.

Mit tegyek? Úgy érzem kezdek becsavarodni.

2019. aug. 18. 21:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%
Red Vixen: ne haragudj, de nagyon felháborított a válaszod. Mi alapján kritizálod mások hitét, mi alapján nevezed istenkáromlásnak? Remélem, senkit nem ijesztett meg az indulattól fröcsögő válaszod. #17 voltam.
2019. aug. 20. 15:43
 22/25 anonim ***** válasza:
„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!”
2019. aug. 20. 15:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Amúgy,kérdező!Használt a módszerem?Visszatértek az álmok?
2019. aug. 20. 15:58
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan,olyan nagy problémának kell lennie egy álomnak vagy egy reggeli gondolatnak,hogy le kelljen üljek és evvel törődjek?5 másodperc és elhessegetem.
2019. aug. 20. 16:09
 25/25 anonim ***** válasza:
87%

Remélem nem kamu kérdés.

Az álom, valóságos, és olyan, mint ha ébren lennél, tudsz gondolkozni?

A felébredés után minden valóságosnak tűnik ami történt?

Nekem is voltak negatív megtapasztalásaim, amik komoly fizikai fájdalmakkal, félelemmel jártak.

Jézus nevét kell segítségül hívni.

És meg kell kérdezni az alábbiakat: Vallod, hogy Jézus a testben megjelent Krisztus?

És megvallani neki Jézus Krisztust bibliai igék által. A szellemek nem tudnak erre hazudni.

1 János 4:1-4

1. Szeretteim, ne higyjetek minden léleknek, hanem próbáljátok meg a lelkeket, ha Istentől vannak-é; mert sok hamis próféta jött ki a világba.

2. Erről ismerjétek meg az Isten Lelkét: valamely lélek Jézust testben megjelent Krisztusnak vallja, az Istentől van;

3. És valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől: és az az antikrisztus lelke, amelyről hallottátok, hogy eljő; és most e világban van már.

4. Ti az Istentől vagytok fiacskáim, és legyőztétek azokat; mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki e világban van.

2019. aug. 25. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!