Gyónom a mindenható Istennek! Miért bántasz?
Figyelt kérdés
Azt hiszik nárcisztikus vagyok még bipoláris zavaros még skizofrén
Meg személyiség zavaros
Azt hiszik gonosz vagyok
Ezért gyónom kell most:
Gyónom a mindenható Istennek s neked lelki atyám, hogy sokszor s sokat vétkeztem utolsó gyónásom óta ezeket a bűnöket követtem el: Parazna voltam, kicsit hazudtam, Mulasztottam, Torkos Voltam több bűnre nem emlékszem
2019. aug. 8. 22:21
1/6 anonim válasza:
Húzzál már odébb kitakarod a wifi térerejét.
2/6 anonim válasza:
Ezért nem szabad sok alkoholt fogyasztani. Vagy ez már valami keményebb?
4/6 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, minden vallási fanatikus skizofrén. Legalábbis szeretne lenni. Amúgy meg nem Isten bánt, hanem Te, önmagadat és próbálsz a vallás által kibúvót találni a nem létező/kitalált, vagy rosszabb esetben valódi bűneidre.
5/6 anonim válasza:
1. a bipoláris,-személyiség zavart,meg a skizofréniát miért kéne meggyónni? Az nem bűn,nem tehet róla az illető,hogy olyan.
2. inkább a sok 420-at kellene meggyónnod,mert látszólag sokkal nagyobb károkat okozott benned,mint a fent említett betegségek együttvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!