Ha a Szentháromság lètezik, mièrt nem ír a biblia rolla? Vagy a biblián kívüli tantètelről van szó?
Nincs nálunk tanügyminisztérium, így nehezen lehetne ott bárkinek is bármit jelenteni. Ha pedig hazádban, Romániában olyan sok az írástudatlan, akkor jelentsd ott a helyzetet. Nálunk minden gyereknek kötelező iskolába járni, s így mind tud írni és olvasni. Mondjuk nem mintha neked olyan jól menne az írás...
Az Apostolok cselekedeteiben több helyen is olvashatod, hogy a megtérő egész házanépét megkeresztelték, sehol sem írja, hogy a gyerekeket nem.
Nekem nem hoz be rá semmilyen oldalt...
Bár látom, hogy a PISA-mérésre hivatkozik, aminek viszont nem sok köze van ehhez. Ezt a felmérést olyanok képesek megírni, hozzon az bármilyen gyenge szintű eredményt, akik tudnak írni és olvasni.
Egyébként valószínűleg te gyorsan elhasalnál rajta.
Végre egy linked működik.
Viszont ezek szerint te vagy az egyik legnagyobb analfabéta, mert a PISA-felmérés esetében azokra értik, akiknek nem megy jól a szövegértés, mint neked. Te pedig olyanokról írtál, akik nem tudnak írni, olvasni. Elég nagy különbség.
"Elèg nagy külömbsèg",az èn rèszemre.
A te rèszedre nincs külömbsèg,a bibliai analfabètizmus ès közted.
Külö*n*bség az továbbra is, és "külömbség".
Mondtam én, ha magyar fórumra írsz, tanulj meg legalább magyarul, ha több nem is, ennyi tisztesség legyen benned.
Majd veszek töled orákat,amikor intelligens módon fogsz tudni fogalmazni.
De amíg ílyen állatpiaci nyelvezettel írsz,ajánlom,hogy menj vissza a 4 osztályos elemibe fogalmazás orára.
Továbbá ilyen pocsèk gyülölködő,fogalmazásra nem kezdek remegni a heljesirásèrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!