Ha a Szentháromság lètezik, mièrt nem ír a biblia rolla? Vagy a biblián kívüli tantètelről van szó?
A biblia valami tudásgyűjtő, vagy mi? XD
Amúgy biztosan benne van. A keresztény biblia a legnagyobb szimbólum gyüjtemény. Biztosan ír róla.
Amúgy a dolgok nagyját fel sem foghatja ember. Nem lehet a bölcsességet leírni, mert bölcsnek kell lenni, hogy lásd az írásból és beszédből, később energiaközvetítésből a bölcsességet.
41
"Amúgy biztosan benne van"
Hát,el is hiszem ha bennevan ès idèzed.
De hiába mondom,hogy a holdon arany van,ha Nemtudom igazolni.
Keresztènyi szemszögből a biblia az igaz bíró,èn hiába akarom a vèlemènyemet belemagyarázni vagy te,mert az emberek olvasnak.Nem mint 200ève,hogy a faluban csak 100 emberből egy olvasott.
Hat ezèrt szűnnek meg a vallások ès igazabbak jönnek,mert nő az ismeret.
Mar a dajka mesèket nemfogadják el.
Daniel.12:4"Te pdid,Daniel,tartsd titokban ezeket a szavakat,ès pecsèteld be ezt a könyvet a vèg idejèig.Sokan fognak majd kutatni,ès bősèges lessz az igaz ismeret"
Èzsaiás 11:9"nem ártanak ès nem pusztítanak sehol szent hegyemen,mert telve lessz a föld Jehova Isten ismeretèvel,mikènt a víz beboritja a tengert"
Daniel.12:9"Ő így folytatta:Menj Daniel,,mert ezeket a szavakat titokban kell tartani,ès bepecsètelve kell maradniuk a vèg idejèig"
Így láthatjuk,nem az analfabètizmus idejèn kristályosodik ki a tiszta ismeret,hanem utal a vèg idejère amikor az emberek megèrtik Isten szavát,tudással rendelkeznek,mindenki olvas.
"Hat ezèrt szűnnek meg a vallások ès igazabbak jönnek,mert nő az ismeret."
Kár, hogy a te igaz vallásod követői közt a legnagyobb a tanulatlanok arány. Igaz mit várjunk olyanoktól, akik úgy fordítottak Bibliát, hogy se az ógörög, se az héber nyelvet nem értették.
43.Èn legalább azt írtam amit a biblia ír,te pedig azt írod amit nem akarsz beismerni.
Te rágod a 2000 èves mèrgezett avas csontot,èn pedig a biblia után igazítom az ismeretemet,idèzve belőle.
Te pedig az ördőg szellemèvel kutakodsz minden lèpèsem után,semmi biblia magyaerázat nèlkül.
Ugyèrzed mindha a lopott dolgaidot más el akarja lopni tőled,holott nem a tièd ès nemakarod a tulajdonosanak a biblia szerzőènek vissza adni,inkább csak ugy,hogy megváltoztatva annak èrtelmèt,ès aki Dániel profèta szerint akar igazsságot beszèlni,hamisan vádolod.Ne hidd,hogy Dánielnek nincs igaza,de tudjad,hogy a te olálkodásodra mar az olvasók rájöttek ès látják milyen kínosan tusolod az igazságot,a biblia használata nèlkül.1-2 szekèrtolod próbál támogatni,mert ez a kenyere mint neked,de nekem abból a kenyèrből nem kell,inkább becsülettel dolgozok.,ès a bibliának minden szavát szentnek tekintem.
43.Èzsaiás 9:20."Jobbra húst vágnak,de èhesen maradnak,balra esznek,de nem laknak jól.Mindenki a saját karjának husát fogja enni"
Tudod ez mit jelent?Elvannak telve hamis táplálèkkal amivel nem laknak jól,szellemileg èhesen maradnak,ès a saját hazug szellemi táplálèkukat fogyasszák,ami a karjuk husa.
Malakiás.1:6."A fiu tiszteli az apját,a szolga is az ő urat.Ha tehát èn atya vagyok,hol a nekem járó tisztessèg?Ha úr vagyok,hol az engem megillető fèlelem?Kèrdezi a seregek Istene Jehova tőletek,ti papok ki megvetitek az èn nevemet.Ès ti ezt kèrdezitek :Hogyan vetjük meg a nevedet? 7.Ugyhogy tisztátalan ètelt hoztok az oltáromra.Ès ti azt kèrdezitek:hogyan teszünk tisztátalaná tèged.Azzal,hogy azt mondjátok:Jehova asztala megvetnivaló.8Amikor vak állatot hoztok áldozatul,ezt mondjátok: nincs abban semmi rossz,Amikor santa vagy beteg állatot hoztok:'nincs abban semmi rossz."Vidd csak a kormányzod èlè!Vajon örül majd neked ès kedvesen fogad?-kèrdezi a seregek ura"
Itt látszik tiszta ès igaz biblia szerinti szellemi táplálèkot tehetsz az asztalra,nem pedig csonka/bonka hamis tantètelt.
43. Èn ahova fogok tartozni:
"Kar,hogy a te igaz vallásod kővetői közt a legnagyobb a tanulatlanok aranya"
Azt tudjad mar èvek óta követem őket,de idáig 3 analfabètát tanítottak meg irni/olvasni,akik a te vallásodbol váltak ki.Időt ès türelmet szánva rájuk,de szegènyek analfabètakènt csatlakoztak oda akiket ocsárolsz.
Most minden tanulmányt folyamatosan olvasnak,ami felèr egy 8 osztályos iskolával.
Ahol te vagy hány analfabètát tanítottal meg,írni olvasni.
A szövegedbôl látszik,hogy egyet sem.
A tanuknál a vakok ès a nèmák is tanitva vannak,beszèlni,írni olvasni tudnak,mar egy èv után,a brailla irást is.
Úgy,hogy az analfabètizmus zèró a tanuknál!
Nálatok is zèró?
"akik úgy fordítottak Bibliát,hogy se az ogörög,se az hèber nyelvet nem èrtettèk"
Mennyire okos vagy?
Hat pontosan ott voltak a forditáson,ès onnan tudod.Sőt tovább megyek,annyira èrted a kèt nyelvet,mint kritikus,meg is cáfolod.
Nívó alatti vagy.
Nem kapsz mar èlèg gyalázó okot arra,hogy a komolytalan,hazug,rosszindulatú termèszetedet,irásba önts.
Nem azèrt írtam mert kritikát èrdemel a bejegyzèsed,hanem azèrt,hogy a gyülőletre rávilagitsak.
"Ahol te vagy hány analfabètát tanítottal meg,írni olvasni."
Egyet sem, nálunk nincsenek analfabéták, a gyerekek megtanulnak írni, olvasni már az iskola első 1-2 osztályában.
47.Akkor mègis mièrt kellett az általam ismert gyülekezetben,3 szemèlyt meg tanítani írni ès olvasni.
Lehet azèrt mert ti Kimbilikiti nyelvet beszèltek.
Elvoltam a tanukkal hirdetni,egy olyan hegyvidèkre amit Havasoknak neveznek,16 km hosszú területen,410 ház volt ahol a tanulmányt felajáltuk ès azt mondtak,hiába adják nemtudunk olvasni.
Vègül ragaszkodott hozzá mondvan,hogy olyan jokat mondanak Istentől,hogy a szomszèddal elolvastatom.
Kèrdeztem hat itt nem tudnak olvasni,azt mondta 40 èv felett senki,40 èv alatt fele.
Kèrdeztem milyen vallásúak,azt mondta katolikusok,de jók vagyunk mert Máriához imádkozunk,mondjuk a rozsafüzèrt,gyonunk ès ott-ne amit kell.Amikor a kapun kijöttünk elköszöntünk,ès azt mondtak mèg jőjjenek
ès olvassanak ezekből a szèp dolgokból.
Ennyit a szorgalmatokrol.
Tudtommal a közoktatás még nálatok is az állam kezében van, kérdezd meg a román államodat, hogy egyes helyeken miért nem tudnak írni és olvasni az emberek. Én honnan tudjam?
Egyébként sikeres volt a térítés? Áttértek az emberek a szektádba?
49.Èn megkèrdeznèm a papokat,kántorokat,hittársaidat,katolikus szomszèdaikat,hol a szorgalom a hittársaik iránt,hogy mièrt nem tanítják őket ès mièrt nem jelentik a tanügyminisztèriumnak.
Azèrt mert így könnyebb becsapni őket.
Jobb ha nemtudják olvasni a bibliát,így főldig hajólnak a hazugságnak.
Így könnyebb bèbikorban belekeresztelni a vallásban.
Jèzus ezt mondta:Mátè.28:19"Menjetek,tegyetek tanitványokka,minden nemzetből embereket,kereszteljètek meg őket az Atya,Fiu, és a szent szellem nevèben."
Ti fordítva csináljátok előbb megkeresztelitek a tudatlan bèbit a vallásba mint èngemet is valamikor.Az a keresztelès,ha az illető kellő ismerettel rendelkezik.Melyik apostol keresztelt bèbit?
Azután tudatlanságba tartjátok.Ahelyet az Isten szavan nevelnètek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!