Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a Szentháromság lètezik,...

Ha a Szentháromság lètezik, mièrt nem ír a biblia rolla? Vagy a biblián kívüli tantètelről van szó?

Figyelt kérdés

#Szentháromság #biblián #kívüli?
2019. aug. 16. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

15.Tiszteletet èrdemelsz,mert nem menekülsz,hanem határozottan felelsz,mèg akkor is ha nem èrtek egyet.

Nem az èn dolgom ezt mondani de engedelmeddel azt mondom,van gerinced.

Mindenki azt hisz amit akar,ès azt neszègyelje.

Ami engem illet,azt mondom magamnak is,hogy minèl nagyobb százalèkban a biblia vezessen,amennyire a tökèletlensègünk engedi.

2019. aug. 16. 21:18
 22/62 A kérdező kommentje:
Elnèzèst a 21 bejegyzèsèrt,nem tudom,hogy,mièrt jelent meg kètszer.
2019. aug. 16. 21:20
 23/62 A kérdező kommentje:

20.Èn nem szègyelem ès válalom amit írok,mèg akkor is ha nem vagyok Edgar ès nem szitkozódok mint te.

Továbbá az alacsony inteligenciád ami van azon szórakozok,az az èn dolgom.

Alpári fogalmazásod ami van,te igèről beszèlsz?,amikor 2 ève ismerlek az alatt csak szemèlyeskedtèl,de összese 2-3 igèt idèztèl,sem könyv,sem rèsz,sem vers szám.Az idèzeteket számitogèpen megkerestem ès szavak kihagyása,hozzáadása ès az ige fèlremagyarázása nemodaillő helyre.

De,hogy gunyolodni,gyülölködni tudsz,ès remèllem diplomád is van rá.

Ez a tükörkèped,erről te nem tehetsz,csaladi öröksèg,genetika,rèszegen fogantatás stb.

De azt tudjad mèg az oroszlán is szelidithető,amelyik nem,azt fèlreteszik az útból.

A hitedet nem mered megvalni felebarátodnak,pedig nem szègyen 55000 vallásbol.

De ha szíved hustáblájára nem akarod írni az igazságot,de ráirod a gyülöletet,akkor az a tükörkèped.

Azèrt jösz erre az oldalra,hogy nèmelyeket szorakoztass,másokat megsirass.

Èn sajnálom,de csak szórakozok rajtad.

Ès ha ilyen egy keresztèny,akkor milyen aki nemkeresztèny.

Nen-nem ez így nem igaz.

Te csúszta alább a keresztènysègtől,vagy csak helybemaradtál?

2019. aug. 16. 22:08
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

A Szentháromságról (amit takar ez a szó) ír a Biblia. Maga a megnevezés azért nincs benne, mert egy később keletkezett teológiai kifejezés. De az, amit lefed biblikus.

Ajánlom olvasásra Szabados Ádámnak a (Jn 1,1-3) hoz írt exegézisét, ahol a görög szövegből elég jól rávilágít, hogy a Szentháromságot nagyon is tanítja a Biblia:

[link]

2019. aug. 16. 22:20
 25/62 A kérdező kommentje:
24.Köszi.Lehet nem èrtek egyet,mert nem is ismerem,de elolvasom.
2019. aug. 16. 22:36
 26/62 anonim ***** válasza:
94%

Biblia-nagy B

róla és nem rolla.

Előbb tanulj meg helyesen írni magyarul és azután írj lekezelően másokról.

2019. aug. 17. 12:01
 27/62 A kérdező kommentje:

26.Èn legalább így írok románul,ukránul ès magyarul,de ilyen embertôl nem kèrek sem osztályzatot sem tanácsot.

Mert ha megèrtetted amit írtam ,olyannyira,hogy be vagy gurulva a felelet helyett,akkor remèllem,hogy a hittársaid is megèrtik ki vagy.

A helyesírás egy dolog, amit ha a fenti bejegyzèsedet másnak megmutatod 5 hiba van.

De ha az ukránt,románt megmutatod amid nincs akkor a nullával egyenlő az egyetlen magyar hibás irásod.

De a kèrdèssel mèg nem foglalkoztal ami èrt a GyIK-et kitalálták.

2019. aug. 17. 12:22
 28/62 anonim ***** válasza:
84%

A románt anyanyelvi szinten beszélem,tehát irni is tudok.

Ukránul mielőtt írnék tanulmányozom az ukrán helyesirási szótárt.

Azonkivül nem játszom az okos nagyfiút vagy nagylányt,hanem ha kérdezek elolvasom és megköszönöm a válaszokat.

Ennyi.Ja,és írtam választ a kérdésedre,de te minden válaszolót csak kioktattál. Nem értem,ha olyan okos vagy és mindenkinél mindent jobban tudsz,akkor miért kérdezel?

2019. aug. 17. 12:51
 29/62 A kérdező kommentje:

28.Igazad van a 12-ben bejegyeztèl amit válasznak nevezel,most mond mi a válasz benne az oltogatáson kívűl?

Kiket vádolsz benne?

Akikhez sem a kèrdèsben sem a feleletben,sem nekem semmi közöm.

Mièrt ők a hibásak bármièrt?

Hogy jönnek ide?

Hol a felelet?

Mièrt írsz bele ha nem felelsz?

Mièrt tartod alibinek a tanukat?

Ez nyuszi mese?Ha van sapkája azèrt kap a fejère,ha nincs azèrt?

Hagyd bèküket,ők ha kell ès akarnak vállaszolnak.Hat vallást ismerek körülőttem,köztük őket is.

De csak az ortodokszok fèlnek a kèrdèsektől mint te.A többiek mind felel,nem menekülnek alibi után.

A Mátè 28:18,19 mar olvastad ès ott mit mond Jèzus.

Csel.1:8

Róma.10:18

Róma.11:13

Jelenèsek.14:6

Cselekedetek.5:27,28

Csel.4:18."Azzal hivatták őket,ès megparancsolták nekik,hogy ne beszèljenek,hogy ne is tanitsalak Jèzus nevèben"

Te is azok közè tartozol aki megparancsolták?

Mièrt titkolod a tantèteledet amikor Jèzus parancsot adott,hogy tegyètek tanitvánnyá minden nèpeket.

Azèrt mert nem vagy keresztèny,csak annak nevezed magad.

2019. aug. 17. 16:50
 30/62 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy vagy te unitárius!

JT.vagy,látszik a szövegeden.Engem nem tudsz megvezetni,mert én is az voltam valamikor.Legalább ne hazudj.

És ezzel befejeztem,legyen tiéd az utolsó szó.Gondolom most már összegyültek az órák a havi jelentéshez,mert ti csak azért jőtök ide és nyomjátok a süket szövegeteket.

További jó óragyüjtést!

2019. aug. 17. 17:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!