Ha a Szentháromság lètezik, mièrt nem ír a biblia rolla? Vagy a biblián kívüli tantètelről van szó?
Nem ez az első eset itt az oldalon, hogy egy Tanú letagadja magát. Láttam már ehhez hasonlót, ha jól vettem a lapokat.
30.Ha az volnèk is miköződ lenne,de az ilyen keresztènyek között nem ülök.
Most 2 hete ki is jelentkeztem.
A pap olyan felebaráti szeretetet alkalmazott mint te.Mindjuk unitárius de egy oldalon vagytok.
Ettől azèrt igyekszem,Tanú lenni mert ott látom a buzgalmat Isten iránt,ès hagyom ezt az alibit kereső társaságot.
Csak azokat sajnálom akikközött vagy rontod a buzgalmukat,őszintesègüket Isten ès felebarátaik iránt.
Az ilyen emberek balga okoskodása rontotta meg a Jèzus által felállitott igazi tanitást.
Milyen ember az aki azt hazudja,hogy felelt a kèrdèsre,holott beált mocskolodni.
Isten szavából nem idèzel,mert ha volna Istened idèznèl.
Ott vagy egy vallásban mert kènyszerülve èrzed magad,hogy tartozz valahova.Azèrt ha esküvő,keresztelő,temetès esetèn legyen aki elvègezze a dolgot.
Mègegyszer sajnálom a gyülekezetedet bármilyen vallás is,mert csak a fèket kezeled nekik,ès a sok őszinte ember becsapva èrzi magát,mert ahogy nekem hazudtál úgy nekik is hazudsz.
31.A tanú nem tagad ès az ilyen gyalázkodásbol rèszt nem vesz.Ha láttad leírja a magáèt biblia versel alátàmasztva,ès ki áll az Istentelen szövegekből.Èn is hasonlóan fogok tenni,csak mèg van fejlődni valom.
Lassan kifogok szálni ebből a kocsmai ál keresztèny vitábol.
Igen,és legtöbb azzal kezdi a kérdést,hogy "nem vagyok tanú".
És még van képük másokat hazugnak nevezni,mint ez a kérdező is.
30.Mèg annyit,a legfontosabbat elfelejtettem,ha megakarok keresztelkedni,az ilyen kiközösitettekkel nem tárgyalók,ennyit a bibliábol tudok.
Azt írja Pál apostol"az ilyenekkel mèg csak ne is egyetek"
Kètlem azt,hogy a Jv.ismered mert azt írod 2 kongreszusuk van,de valóban 3.
34,35.Igen te ha tanú voltál,akkor az egyik ok az volt,hogy hazudoztál,mert nekem is hazudtál, azèt lehet,hogy kiraktak,most kezd kiderülni,hogy ki vagy.
Mert èn tanúval voltam hirdetni de a sorrend az ajtónál az volt.
Bemutatkozás a nevèvel,az ok amièrt jöttünk az evangèlium hirdetèse,vllás J.Tanuja,ès a tanulmány felkinálása beszèlgetès közben.Nem szègyelik hitüket,vallásukat,nem sajnálják idejüket.
"Mert èn tanúval voltam hirdetni de a sorrend az ajtónál az volt."
Na ha már házalóügynök lettél, akkor igencsak jehovás vagy.
Na,hogy tisztázzunk valamit,engem nem kiközösitettek,hanem kiléptem,vagyis megirtam az elkülönülő levelet,ha felfogod egyáltalán,hogy ez mit jelent.
Nagyon jól tetted,hogy beélltál a tanúk közé,ilyen szellemi szinttel és szövegértelmezéssel épp odavaló vagy.
39.Mindegy,hogy távolzol.
Mindenkèppen tölled függött,mert ha nem ,tetszett az otvaló igazságos rend,vagy ha bűnt követtèl el,mindkettő a te döntèsed.
De egy dolog tiszta,az aki gyalázza a gyülekezetet,az nem ismeri el a bűneit,tèvedèseit.
Aki csak elmarad mert nem akar tanú lenni az nem gyalázza a gyülekezetet,hanem azt mondja,hogy ott az igazság.
De te gyalázod ès a vèllemènyem tiszta.
Sőt èngemet nem ismersz ès gyalázol,úgy,hogy nem voltál alkalmas tanúnak,mert a biblia szerint bünős volt az èleted.
Èn is apróhibát követek ès ezèrt mèg várnom kell.
Mindhogy veled szobaállok.
Nekem a bibliábol való igèret megèri,az örökèlet,feltámadás stb.
Isten nem kötelez senkit.
A gyengesegemet emlited mint az irás fogalmazás.
Jèzus idejèben nem sokan írtak olvastak,de az evangèlium terjedt.
Nekem elèg Brassoban abban az időben csak románul,elvègeztem a fèmipari tehnikumot ès abbanis dolgoztam mint tervező utánna,control technic ugyanott.
Nem kèrek senkitől amint irtam sem oszályzatot sem vèllemènyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!