Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a Szentháromság lètezik,...

Ha a Szentháromság lètezik, mièrt nem ír a biblia rolla? Vagy a biblián kívüli tantètelről van szó?

Figyelt kérdés

#Szentháromság #biblián #kívüli?
2019. aug. 16. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez az első eset itt az oldalon, hogy egy Tanú letagadja magát. Láttam már ehhez hasonlót, ha jól vettem a lapokat.

2019. aug. 17. 18:01
 32/62 A kérdező kommentje:

30.Ha az volnèk is miköződ lenne,de az ilyen keresztènyek között nem ülök.

Most 2 hete ki is jelentkeztem.

A pap olyan felebaráti szeretetet alkalmazott mint te.Mindjuk unitárius de egy oldalon vagytok.

Ettől azèrt igyekszem,Tanú lenni mert ott látom a buzgalmat Isten iránt,ès hagyom ezt az alibit kereső társaságot.

Csak azokat sajnálom akikközött vagy rontod a buzgalmukat,őszintesègüket Isten ès felebarátaik iránt.

Az ilyen emberek balga okoskodása rontotta meg a Jèzus által felállitott igazi tanitást.

Milyen ember az aki azt hazudja,hogy felelt a kèrdèsre,holott beált mocskolodni.

Isten szavából nem idèzel,mert ha volna Istened idèznèl.

Ott vagy egy vallásban mert kènyszerülve èrzed magad,hogy tartozz valahova.Azèrt ha esküvő,keresztelő,temetès esetèn legyen aki elvègezze a dolgot.

Mègegyszer sajnálom a gyülekezetedet bármilyen vallás is,mert csak a fèket kezeled nekik,ès a sok őszinte ember becsapva èrzi magát,mert ahogy nekem hazudtál úgy nekik is hazudsz.

2019. aug. 17. 18:04
 33/62 A kérdező kommentje:

31.A tanú nem tagad ès az ilyen gyalázkodásbol rèszt nem vesz.Ha láttad leírja a magáèt biblia versel alátàmasztva,ès ki áll az Istentelen szövegekből.Èn is hasonlóan fogok tenni,csak mèg van fejlődni valom.

Lassan kifogok szálni ebből a kocsmai ál keresztèny vitábol.

2019. aug. 17. 18:12
 34/62 anonim ***** válasza:
84%
Na mi van,még hány órád hiányzik?
2019. aug. 17. 18:15
 35/62 anonim ***** válasza:
84%

Igen,és legtöbb azzal kezdi a kérdést,hogy "nem vagyok tanú".

És még van képük másokat hazugnak nevezni,mint ez a kérdező is.

2019. aug. 17. 18:21
 36/62 A kérdező kommentje:

30.Mèg annyit,a legfontosabbat elfelejtettem,ha megakarok keresztelkedni,az ilyen kiközösitettekkel nem tárgyalók,ennyit a bibliábol tudok.

Azt írja Pál apostol"az ilyenekkel mèg csak ne is egyetek"

Kètlem azt,hogy a Jv.ismered mert azt írod 2 kongreszusuk van,de valóban 3.

2019. aug. 17. 18:23
 37/62 A kérdező kommentje:

34,35.Igen te ha tanú voltál,akkor az egyik ok az volt,hogy hazudoztál,mert nekem is hazudtál, azèt lehet,hogy kiraktak,most kezd kiderülni,hogy ki vagy.

Mert èn tanúval voltam hirdetni de a sorrend az ajtónál az volt.

Bemutatkozás a nevèvel,az ok amièrt jöttünk az evangèlium hirdetèse,vllás J.Tanuja,ès a tanulmány felkinálása beszèlgetès közben.Nem szègyelik hitüket,vallásukat,nem sajnálják idejüket.

2019. aug. 17. 18:39
 38/62 anonim ***** válasza:
94%

"Mert èn tanúval voltam hirdetni de a sorrend az ajtónál az volt."

Na ha már házalóügynök lettél, akkor igencsak jehovás vagy.

2019. aug. 17. 18:57
 39/62 anonim ***** válasza:
91%

Na,hogy tisztázzunk valamit,engem nem kiközösitettek,hanem kiléptem,vagyis megirtam az elkülönülő levelet,ha felfogod egyáltalán,hogy ez mit jelent.

Nagyon jól tetted,hogy beélltál a tanúk közé,ilyen szellemi szinttel és szövegértelmezéssel épp odavaló vagy.

2019. aug. 17. 19:19
 40/62 A kérdező kommentje:

39.Mindegy,hogy távolzol.

Mindenkèppen tölled függött,mert ha nem ,tetszett az otvaló igazságos rend,vagy ha bűnt követtèl el,mindkettő a te döntèsed.

De egy dolog tiszta,az aki gyalázza a gyülekezetet,az nem ismeri el a bűneit,tèvedèseit.

Aki csak elmarad mert nem akar tanú lenni az nem gyalázza a gyülekezetet,hanem azt mondja,hogy ott az igazság.

De te gyalázod ès a vèllemènyem tiszta.

Sőt èngemet nem ismersz ès gyalázol,úgy,hogy nem voltál alkalmas tanúnak,mert a biblia szerint bünős volt az èleted.

Èn is apróhibát követek ès ezèrt mèg várnom kell.

Mindhogy veled szobaállok.

Nekem a bibliábol való igèret megèri,az örökèlet,feltámadás stb.

Isten nem kötelez senkit.

A gyengesegemet emlited mint az irás fogalmazás.

Jèzus idejèben nem sokan írtak olvastak,de az evangèlium terjedt.

Nekem elèg Brassoban abban az időben csak románul,elvègeztem a fèmipari tehnikumot ès abbanis dolgoztam mint tervező utánna,control technic ugyanott.

Nem kèrek senkitől amint irtam sem oszályzatot sem vèllemènyt.

2019. aug. 17. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!