Bizonyíték Isten létezésére?
"Isten miben különbözik Zeusztó, Odintól, Kalitól?"
Próbáld elvégezi az általános első négy osztályát. VAgy óránként 12.000 Ft-ért tanítalak
"NEM idézeteket kérek, hanem egy levezetést a saját a szavaiddal."
Jah, te vagy régi troll haverom, aki nem fogadja el a definíciókat, és ezzel a saját szavas marhasággal jön elő:)
De megnőtt a %-od hirtelen:) Múltkor még csak 42%-on álltál
Nem tudom kiről beszélsz, hidd el, ritkán válaszolok itt.
Elvégeztem, már rég, és egy szót se ejtettünk Istenről. Nálunk matek volt és társai. Szerencsére nem fárasztottak minket hittannal.
"Nem tudom kiről beszélsz, hidd el, ritkán válaszolok itt.
Elvégeztem, már rég, és egy szót se ejtettünk Istenről. Nálunk matek volt és társai. Szerencsére nem fárasztottak minket hittannal."
Akkor egy helyről szeditek a marhaságaitokat. :) Linkeld már azt az oldalt, és akkor tételesen cáfolom, köszi
Milyen oldalról írsz? XD
Azt kértem, hogy ide írd le, szerinted Isten mivel valódibb, mint bármilyen másik istenség.
"Milyen oldalról írsz? XD"
Ahonnan szeditek a sablonkérdéseiteket!
"Azt kértem, hogy ide írd le, szerinted Isten mivel valódibb, mint bármilyen másik istenség."
Ki mondta, h több Istenben hiszek? Ez eleve paradoxon.
Isten tulajdonságai és bizonyíték a létezésére:
És ez nem az összes bizonyíték!
Ezzel a 33%-ossal fölösleges vitatkozni.
Nem látod, hogy élvezi?
Nem fogsz kapni semmiféle normális választ tőle.
"Nap fizikai létező, tehát van kezdete, tehát bukik az istendefiníció."
Azt nem is állította senki, hogy a Nap az Isten. Csak azt, hogy a Nap Ré. Ré pedig isten, és nem Isten.
Én egyébként nem hiszem, hogy feltétlenül a "definíció szerinti" Isten az igazi Isten.
"Azt nem is állította senki, hogy a Nap az Isten. Csak azt, hogy a Nap Ré. Ré pedig isten, és nem Isten."
Tehát semmi köze a témához, ahogy rámutattam
"Én egyébként nem hiszem, hogy feltétlenül a "definíció szerinti" Isten az igazi Isten."
Nyilván,d e ez az abszolút igazságot semmiben sem befolyásolja. Hamar rá be lehet látni, hogy az istendefiníció megállja a helyét, de erről felesleges vitázni. A materializmus már csúfosan megbukott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!