Miért ilyen igénytelenek a magyarok az autójukat illetően?
Egy ideje azt vettem észre, hogy főleg téli hónapokban, az emberek úgy járnak naponta a kocsival, hogy lassan a genny csepeg belőlük, sárosak, a felnik retkesek, fehér autó FEKETE a kosztól, míg ők újabbnál újabb ruhákban járnak.
Lemértem, és egy otthoni mosás is vagy 10 perc. Gyors autómosó már 500 forintért.
Tényleg a törököktől, vagy Nepáliaktól vesznek egyesek példát?
A lemosott kocsi csak addig marad tiszta ameddig nem használod. Amint kimész az utcára jön a latyak és társai.
Szerintem ezen egy normáis ember sem problémázik, mindenki belátja, hogy vannak ilyen időszakok.
nem, nem a latyakról beszélek. Az természetes.
Télen mondjuk, amikor már egy hete egy gram hó vagy semmi sem volt, szép napos az idő de hideg van.
Megjelenik Mufti, az új Mercédeszével, az oldala tiszta sár, ablakai feketék a portól, kosztól, homoktól, Isten tudja mitől.
Ezek az emberek vajon magukra is ilyen igénytelenek?
Az autó az ember tükre.
Nincs rá, idejük, "ráér még az" a hozzáállásuk, "Minek azt? Csak egy gép." a hozzáállásuk.
Engem inkább az zavar nagyon, ha az autó belseje olyan, mint egy putritelep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!