Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyen igénytelenek a...

Miért ilyen igénytelenek a magyarok az autójukat illetően?

Figyelt kérdés

Egy ideje azt vettem észre, hogy főleg téli hónapokban, az emberek úgy járnak naponta a kocsival, hogy lassan a genny csepeg belőlük, sárosak, a felnik retkesek, fehér autó FEKETE a kosztól, míg ők újabbnál újabb ruhákban járnak.

Lemértem, és egy otthoni mosás is vagy 10 perc. Gyors autómosó már 500 forintért.

Tényleg a törököktől, vagy Nepáliaktól vesznek egyesek példát?

2019. febr. 6. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A lemosott kocsi csak addig marad tiszta ameddig nem használod. Amint kimész az utcára jön a latyak és társai.

Szerintem ezen egy normáis ember sem problémázik, mindenki belátja, hogy vannak ilyen időszakok.

2019. febr. 6. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az idő sáros, latyakos, az ember pedig közlekedik a kocsival, akkor az is latyakos lesz, hiába volt előtte lemosva.
2019. febr. 6. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát...általában ők saját autóval járnak, dolgoznak, esetenként el is fáradnak, ilyesmi...és télen sokszor nincs is értelme mosni, főleg mosóban. mire hazaérsz, pont olyan szutykos, mint előtte.
2019. febr. 6. 17:00
 4/7 anonim válasza:
100%
Hétvégente használjuk, de akkor hosszú utakra. Ilyenkor télen egy ilyen út után jó koszos lesz, hétköznap meg porosodik ott ahol parkolunk. Nincs értelme folyton mosni, amikor zavaró kezd lenni, lemossuk.
2019. febr. 6. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:

nem, nem a latyakról beszélek. Az természetes.

Télen mondjuk, amikor már egy hete egy gram hó vagy semmi sem volt, szép napos az idő de hideg van.

Megjelenik Mufti, az új Mercédeszével, az oldala tiszta sár, ablakai feketék a portól, kosztól, homoktól, Isten tudja mitől.

Ezek az emberek vajon magukra is ilyen igénytelenek?

Az autó az ember tükre.

2019. febr. 6. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá, idejük, "ráér még az" a hozzáállásuk, "Minek azt? Csak egy gép." a hozzáállásuk.

Engem inkább az zavar nagyon, ha az autó belseje olyan, mint egy putritelep.

2019. febr. 6. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg az ablakok tiszták, addig ez csak esztétikai kérdés, sokkal nagyobb baj, hogy téligumi nincs az autókon, azt kötelezővé kéne tenni...
2019. márc. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!