Jól látom, hogy ilyen igénytelenek a német nők?
Lábfétises vagyok, szeretem megnézni a női lábfejeket.
Egy hete vagyok kint Németországban, egész nap csavargok meg megyek, de esküszöm, hogy ápolt női lábfejet nem láttam vagy csak kettőt a több százból.
Mintha divat lenne a lepattogzott körömlakk, mert kifestve ki van, de látszik, hogy ezer éves. Emellé full száraz, repedezett a sarkuk, bőrkeményédések mindenhol, némelyiknek a nagylábujján nincs köröm vagy alig, a gombától. WTF?
A mocsokról meg ne is beszéljünk.
Némelyiknek full fekete a talpa.
Egyébként ha egy hajléktalan lenne, megérteném, de több milliós német autókból szállnak ki, első ránézésre csinos nők, lányok, szal ne mondja nekem, hogy nincs rá pénz.
Voltam DM-ben is, nem látni bent embereket, mint otthon.
Viszont az egyik igényes női lábfejet itt láttam, nagyon szép francia volt.
biztos
engem is visszataszit ha hasonlokat latok de szerencsere a Magyarok igenyesebbek
jo lenne tudni hogy ok miert nem (nem biztos hogy az osszes csak amerre tr megfordultal)
nem faj nekik? nem faj az ha egymashoz ernek vele parjukhoz vagy sajat testukhoz?
mert olyan rossz allapotban hiaba mossa meg kemeny erdes lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!