Másnak is ilyen igénytelenek a környezetükre a női ismerősei?
Nem tom kinél h van de nálam a húgom után rengeteget kell takartai, pedig én tényleg kocka vagyok.
Minden nap taknyos zsebkendők, félig megevett és ivott kaják ,teák, üdítők tömkelegét viszem el nem csak a géptől de minden honnan. A smink készletéről nem is beszélve. A konyhában rendet kell csinálni utána a fürdőszobában, a cipós szekrénynél...
21 éves felönt nő létére ez szánalmas.
23 F
Ez nem igénytelenség, ez rendetlenség. Az az igénytelenség, ha sosem porszívózik, vagy takarít. Én is szétszórva hagyom a taknyos zsepiket, a ruhákat ledobom a szőnyegre, vagy a szekrénybe dobálom, a sminkkészletemet elől hagyom, mert mindennap használom, meg rendetlenség van a szobámban. A poharakat, teákat, üveget én is behordom, mert nincs kedvem minden 10. percben kimenni a konyhába újratölteni magamnak.
Hetente-kéthetente összetakarítok mikor nagy már a kosz, vagy nem lehet bejönni a rendetlenségtől a szobámba, mert minden útba van. Meg 1-2 naponta kiviszem a poharakat, tányérokat. Nem jár ide hozzám senki se vendégségbe, vagy aki igen az ugyanilyen rendetlen. szóval nem nagyon érdekel. Összetakarítok más napra ugyanolyan nagy a rendetlenség, szóval felesleges állandóan csak poklásznom. Fürdök mindennap, a szobám nem büdös, nem rohad benne semmi, csak káosz van. Szépen öltözködök, sminkelek, foglalkozok magammal, a ruháim sosem koszosak meg én sem szóval nem nagyon érdekel az itthoni környezetem. 18/L
Lehet a hugod is így van vele.
Igen kb így de ez akkor is undorító.
Bár ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!