Tényleg ennyire igénytelenek és műveletlen tuskók az angolok?
Valahányszor benyomom a TV-t és nézek olyan csatornákat, mint a Spektrum vagy Life Network, tuti, hogy leadnak egy olyan dokumentumfilmet, melyben az angolok gusztustalan életmódjárók van szó. Beszélhetünk itt a teenager terhességtől kezdve ( Angliában a legmagasabb a tini terhességek száma Európában, %-ban mérve), az ápolatlan kirohadt fogakig, a kórosan elhízottakon át a nemi betegekig. Tudom, hogy minden országban vannak ilyen problémák, de valahogy az USA-ról vagy akár Magyarországról még sem látok erről ennyi statisztikát meg dokumentumfilmet.
Ezekre lennének ennyire büszkék az angolok?
Tudom melyik műsorokra gondolsz, én is mindig nézem a lifenetworkot..:D:D
Nézd, nyilván mindenhol vannak igénytelen emberek, de szerintem az angolok még mindig kulturáltabbak, mint a magyarok (már bocsánat). Ha pl egy angol megnézne egy részt a Mónika showból, vagy pl. a naplóban is rendszeresen vannak olyan riportok, amiben a szegényekről van szó, hát igencsek meglenne a véleménye...
De ott van pl Matisz papa is, akinek a lánya 10 évesen szült, na az a hir bejárta az egész világot..Biztos meglehetett a véleményük a külföldieknek a "magyarokról", ahogy látták a fogatlan, putriban tengődő családot. És hiába mondod azt, hogy de ők cigányok..egy külföldinek csak az jön le, hogy magyar, és kész.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:33
akkor Te meg azt nézd meg, hogy ezek a műsorok honnan is származnak, mert egyik sem magyar találmány :) egyébként köszönöm, nekem nincs igényem ilyen műsorokra
Véleményem szerint Anglia egy nagy állatkert. Tényleg az jön le, hogy igénytelenek, műveletlenek, s amit odakint tapasztaltam, az az, hogy isznak is, nem keveset. A nap folyamán mindegyik normális, de esténként összegyűlnek, és sört sör követ... akkor előjönnek az idióta humorukkal, amit egy átlag európai nem ért...
én nem tudom, hogy a lifenetworkön milyen műsorok mennek, csak a spektrum műsorait ismerem, de azok is lehangolóak. a valóságban is annyi züllött tini rohangál az utcáikon, azok is isznak. Hogy büszkék-e rá? Nem tudom, de mikor kint voltam, nekem úgy jött le, hogy ezt ők a világ legtermészetesebb dolgának tekintik...
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:56
Na látod pontosan erről beszélek! Zárójelben megjegyzem, hogy én is voltam Angliában és detto ugyanazt tapasztaltam. A nők többsége napi szinten letol 1-2 korsó sört, ami azért szerintem nálunk nem mondható el. És ismét leírom, hogy a tiniterhességek Angliában a leggyakoribbak Európában, tehát ez is utal valamire.
A kedves 70 %-os válaszoló meg ahelyett, hogy ilyenek irkálna, hogy én biztos tökéletes vagyok tanuljon meg szöveget értelmezni, mert úgy látom abból még hiányosságai vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!