Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire igénytelenek...

Tényleg ennyire igénytelenek és műveletlen tuskók az angolok?

Figyelt kérdés

Valahányszor benyomom a TV-t és nézek olyan csatornákat, mint a Spektrum vagy Life Network, tuti, hogy leadnak egy olyan dokumentumfilmet, melyben az angolok gusztustalan életmódjárók van szó. Beszélhetünk itt a teenager terhességtől kezdve ( Angliában a legmagasabb a tini terhességek száma Európában, %-ban mérve), az ápolatlan kirohadt fogakig, a kórosan elhízottakon át a nemi betegekig. Tudom, hogy minden országban vannak ilyen problémák, de valahogy az USA-ról vagy akár Magyarországról még sem látok erről ennyi statisztikát meg dokumentumfilmet.

Ezekre lennének ennyire büszkék az angolok?

2011. okt. 24. 14:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nézz körül, Magyarország még rosszabb, pedig feleannyian sem vagyunk. Csak nézz bele a Valóvilágba, az Összeesküvőkbe, vagy az Aranypartba, ha igénytelen, dagadt, primitív, fogatlan, iszákos, könnyűvérű emberekre vagy kíváncsi."

Ez kész vicc. Láttad te már milyen műsorok mennek külföldön?:) Pontosan külföldről veszik az ilyen műsorokat is a magyarok.

Csak pár példa Jersey Shore, Paris Hilton öribari kerestetik, Jerry Springer, még a való világ meg a big brother meg ezek is mentek külföldön a tv-ben.:) Szóval nem tudom miről beszélsz.

Nem csak M.o állít elő ilyen primitív , lényegtelen műsorokat, sokszor mi majmoljuk külföldöt.

Én inkább úgy vagyok ezekkel a műsorokkal, hogy nem vonok le belőlük hosszútávú következtetést.. Csak megnézem de ennyi.

2011. okt. 27. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!