Játszótereztünk, bandáztunk, nyáron sose voltunk otthon, valahol kint voltunk mindig a város határában, vagy csak mászkáltunk a barátokkal a városban, télen mi is szánkóztunk, kimentünk egész a folyógátig gyalog. Otthon társasoztunk, játszottunk, babáztunk stb. Este azért volt esti mese nézés. :)
Illetve a gyerekkorom végére azért már bejött a számítógép, volt egy nyár, hogy a Commodore 64-en nyomtuk a falbontós játékot. :)
2018. jan. 16. 08:34
12/17 anonim válasza:
Ja, bocs, az apróbetűs részt nem olvastam, hogy csak a téli estékre vagy kíváncsi.
De este is kimentünk a játszótérre is, mert volt építve szánkózó domb. Vagy csak csúszkáltunk a befagyott pocsojákon.
2018. jan. 16. 08:35
13/17 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de akinek itt gyerekkorában nem volt tévéje, az minimum 50, de inkább 60 éves.
Ha nem tévéztem, akkor játszottam a játékaimmal vagy mesét hallgattam. Este nem volt szokás lemenni kisgyerekként az utcára, nappal űztük a téli sportokat.
2018. jan. 16. 09:53
14/17 Metionin válasza:
Én állandóan olvastam és rajzoltam. Télen is, nyáron is. (Barátaim nem voltak.) Illetve szakkörökre jártam, sakk, rajz, énekkar, ha jól emlékszem ezek közül a sakk kifejezetten estefelé volt és a akrácsonyi hangversenyek előtt a kórussal is sokszor estig próbáltunk. Tévénk volt de nem szerettem.
2018. jan. 16. 23:51
15/17 anonim válasza:
A húgommal játszottunk, legóból legmagasabb torony építés, bújócska, rajz, de volt sok más játékunk, mindenféle plüss, társas, állatfigurák, ezekkel nagyon jól elütöttük az időnket.
2018. jan. 17. 23:22
16/17 anonim válasza:
Tévéztem,olvastam,telefonáltam,akkor még vezetékes telefonon(90-es évekről volt szó).Óvodás koromban kártyáztunk,társasjátékoztunk.
2018. jan. 18. 23:22
17/17 anonim válasza:
Volt tv és számítógép is, de mi társasoztunk, kártyáztunk, olvastunk, színeztünk, gyurmáztunk és a kutyával meg amacskával játszottunk. Vagy bújócskáztunk a házban, amíg a felnőttek fürödni meg aludni nem zavartak minket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!