Szerintetek napi 1-2 óra WOW rontja az életminőséget?
Én többet is szoktam számítógépes játékokkal játszani, de nem érzem ezért selejtnek magam. Mást is csinálok, ez csupán az egyik hobbim, főleg azokat a játékokat szeretem, amiknek jó története és jó karaktereik vannak.
Ennyi erővel a filmeknek és a könyveknek sincs értelmük, hiszen sok nem történt meg a valóságban, de a fantázia pont erre való, hogy kiszakítson kicsit ebből, és olyan dolgokat élhess át, amiket az életben nem tudsz.
Lehet, hogy nem töltöm az életemet csupa hasznos dologgal, de attól még ugyanúgy megvan a helyem ebben a világban; nem kell mindennek hasznosnak lennie, amit csinálsz, csak szimplán szórakozz és kapcsolódj ki, akár játékkal, akár bármi mással :)
Ha nem léped túl az 1-2 órát szerintem nem lesz gond.
Amúgy meg szerintem jó érzés kipörgetni egy játékot, ami után érzed azt h "Ez az ezt is megcsináltam" és egyúttal kiváltja azt a jó értelemben vett hiányérzetet is.
Én már vagy 100X éreztem ezt :)
Csak figyelj az időre és minden OK lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!