Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Illik/kell-e "jó reggelt"-tel köszönni olyan családtagnak, akivel együtt élünk, vagy nem, mert mindennap látjuk?2017. dec. 26. 13:24
2/8 anonim válasza:
Természetesen. Egyedül bunkóéknál nem szokás.
3/8 Zoli780806 válasza:
Semmi nem kell, minden csak neveltetés kérdése. Persze, hogy illik. Miért mi lesz az első szavad hozzá? "két cukorral a kávét!"?
Sőt kérdezd meg, hogy aludt, mit álmodott stb. Kommunikáció mindenek felett!
4/8 anonim válasza:
Számomra elképzelhetetlen az, hogy felkelek, lemegyek a nappaliba ahol ül valaki a családból, én pedig bambán-némán elmegyek mellette.
Vagy mivel kell inditani a reggelt?? Pl. egy Mi a reggeli?? -vel?
Szerintem jó érzés köszönni és egy jó reggelt-el kezdeni a napot. Annak adok igazat, aki a köszönés pártján van.
5/8 anonim válasza:
Ez kérdés? Még akkor is illik, ha egy ágyban ébredsz valakivel.
6/8 anonim válasza:
Úgy látszik a Kérdező lesz a primitiv az egész kérédésben, hiszen mindenkit lepontozott :D
Jó napot kivánok! :P
7/8 anonim válasza:
Nálunk mikor hogy, de ilyenen senki sem sértődik meg.
8/8 anonim válasza:
Még jó, hogy olyanokkal élek egy fedél alatt, akiknél nem azon kell rettegnem, köszöntem-e már neki, mit, és jaj, vajon mit szól hozzá... Ennél azért jóval közelebbi viszonyban vagyunk mind egymással. Az üdvözlés az ölelkezést / puszit / piszkálódást / vakarózást / becenevet / gúnynevet / mellébújást / hajba túrást jelent, nem etikettszabályokat. Valamennyi családtaggal olyan a viszony, mintha ikertestvérek lennénk. Ha valakivel nem ilyen lenne a viszony, rettentő kínos lenne az illetőt egy fedél alatt kerülgetni. Na csak az kéne még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!