Mit gondolsz igaza van a felesegemnek?
31 eves ferfi vagyok, vallalkozo, a havi bevetelunk attol fugg en mennyi hany orat dolgozom egy nap
1 hete lebetegedtem, elkaptam valami virust, lazas nem vagyok, de nagyon gyengenek erzem magam
az elmult 10 evben eloszor fordul ez elo
egyszeruen nem tudok dolgozni, nincs hozza erom
a felesegem teljesen kivan, ideges, hogy most majd mibol vesz etelt a gyereknek, mibol fogjuk fizetni a szamlakat ha en egesz nap csak itthon fekszem, szedjem ossze magam mert igy megszokom ezt a semmittevest es nem lesz majd fedel a fejunk felett
Nincs.
(viszont te választottad őt feleségnek, gondolom, amikor elvetted, akkor sem volt másmilyen a hozzáállása)
1 het nem a világ vége.... 1 hétig a feleséged fizujának is elég kell hogy legyen.....
Gyogyulj, oihenj, higy minnel elobb vissza tudj menni.
majd az ő fizetéséből... de gondolom nem dolgozik
amúgy ha lábad töröd, akkor hetekig fekszel.
ő osztja be a pénzt? nem hiszel, hogy minimált keresel, nincs tartalékotok???
Napról napra éltek, vagy mi?
Nincs igaza, csak a pénzed érdekli, míg ő gondolom otthon seggel és várja a betevőt. Igazából két gyereked van.
En a helyedben most elvalnek.
Ha igy all hozza mikor szukseged lenne a segitsegedre, gondolj bele mi tortenne, ha pl lerokkannal es forgatni kene. Mert ra nem szamithatsz az most mar egyertelmu.
Meg fiatal vagy, talalhatsz normalis tarsat, addig hagyd ott amig meg nincs gyerek, utana mar nehez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!