A várandósságom vége felé közeledem, ezért második hete, hogy már nem dolgozom. Mindent megcsinálok itthon, főzök, mosok, takarítok, de azt azért elvárnám, hogy evés után legalább a mosogatóba betegye a tányért a férjem. Ha megkérem, hogy pakolja el a vacsora "romjait", illetve ne hagyja az üres vizes flakont az asztalon amiből ő öntötte ki az utolsó pohár vizet, hanem dobja ki, azt kérdezi, hogy "miért, nekem derogál?!".
Részvétem. Régen is te voltál az anyja, vagy csak amióta otthon vagy? Szerintem ülj le vele és beszélgessetek arról, mik fognak történni a kapcsolatotokban. Egy gyerek nem csak rózsaszín vattacukor.
2017. júl. 10. 08:23
2/16 anonim válasza:
Ilyenkor kérdezz vissza, hogy te a cseledje vagy a felesége vagy?
Egyébként ezt jobb még most tisztázni, mielött meglesz a baba, mert utána még rosszabb lesz.
2017. júl. 10. 08:34
3/16 anonim válasza:
Azt, hogy olyan ember a férjed, aki 100 %-ik kiszolgáltatja magát!
Vagy lusta vagy otthon ezt szokta meg.
Lehet ezeken a dolgokon napi szinten vitázni -hátha egyszer-egyszer megcsinálja- vagy szó nélkül megcsinálod te.
Az ilyen ember sose fogja megérteni, hogy mért is kellene neki megcsinálni, mikor ott van a feleség és ez az ő dolga /szerinte/.
2017. júl. 10. 08:35
4/16 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Én is itthon vagyok terhesen, nem is két hete, de amíg főzök,a párom szó nélkül mosogat. Jelezned kéne felé, hogy nem az anyja vagy és nem a cselédje.
2017. júl. 10. 09:15
5/16 anonim válasza:
Nem irigyellek. Mi lesz veletek, ha megszületik a gyerek?
Én ennél kevesebbért elgondolkodtam, hogy akarok-e még gyereket. A férjemnek mikor felvázoltam a gyereknevelés "szépségeit" nem igazán jutott el a tudatáig, vagy ő elmondta, hogy ezt meg azt milyen egyszerűen megoldaná.
pl. mikor vendéggyerek volt nálunk, nem értette, hogy miért kell egy 6 éves gyereket elkísérni fürödni és miért kell mellette lennem, ha ágyba dugom. Otthon lehet már megcsinálja, de idegen helyen nem!
2017. júl. 10. 09:18
6/16 anonim válasza:
Hát banyek, ahogy mondani szokták, amilyen virágot szakítasz, olyat szagolsz. Mindig ilyen tahó volt, vagy (akaratlanul is) te kapattad el ennyire?
Nem szabad egy férfinél sem elkövetni azt a hibát, hogy mindennel kiszolgálod, mert ez lesz a vége.
2017. júl. 10. 09:21
7/16 anonim válasza:
Miért, neki derogál??
Eddig hogy volt????
Mert nálunk senki sem hagyja szét a tányérokat, poharakat, üvegeket. Szóval eléggé meglepődnék, ha egyszer csak elkezdene így viselkedni.
2017. júl. 10. 09:53
8/16 A kérdező kommentje:
Eddig is próbálkozott ezzel, de mikor közöltem vele, hogy én is ugyanannyit dolgozom, akkor duzzogva megcsinálta,vagy ha nem, akkor addig volt ott a cucc, amíg meg nem csinálta, akár másnap.
2017. júl. 10. 10:12
9/16 anonim válasza:
Eddig is ilyen volt? Ha nem hát akkor tudtad ez lesz a sorsod. Amúgy hagyd ott, kész. Nekem az exem egyetlen egyszer játszott el, hogy be is szólt, bent hagyta a sörös dobozt a szobába( csak Ő ivott), kb 3. eset volt, én nem vittem ki. + napig elnézegettem, után még neki állt feljebb, hogy nem viszem ki. Hát persze...... nem is lett hosszú kapcsolat, igaz nem csak ez volt a gond. Ő az első hónapokban normálisan állt ilyen dolgokhoz, gondolom be akart vágódni, és egy fél év után kezdte ezeket. Kéne a fenének ilyen pasi. Az ilyenre akkor sem lehet számítani, ha baj van. Én beteg lennék, járni nem tudnék (volt már olyan) akkor nem bírná a gyereket sem ellátni, nem tudna ápolni.
2017. júl. 10. 10:13
10/16 anonim válasza:
Én lehet a fejéhez vágnám a palackot vagy a tányért :-)
(aztán meg ráfognám a hormonokra)
De viccen kívül, jó lenne tudatni velem, hogy nem a cselédja vagy, van neki is két keze, és akkor pakolod el utána a dolgokat, ha ő is ugyanúgy elpakolja utánad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!