Mit gondolsz erről a szituációról?
Én nagyon kiborulnék, ha a párom ilyet mondana bármikor, terhesen, nem terhesen. Ez annyira alap, hogy elpakolok magam után és nem hagyok az asztalon, meg máshol sem szemetet, csetreszt magam után, hogy nem is értem, egyesek, hogy képzelik, hogy a másiknak kellene helyettük megcsinálni.
Beszélgess el a fejével, mert nagy bajok vannak, az tisztán látszik. Nem tudom, eddig mi volt a helyzet, de ha megszületik a gyerek, akkor ő is rád marad, a háztartás is rádmarad és majd mehetsz vissza mellette dolgozni is, ő meg elégedetten nyugtázza majd, hogy ő mindent megtett a családért,mert hát ő dolgozik. Fúj, biztos az utolsó ilyen beszólása volna, ha velem lenne.
-"miért neked derogál?"
- "nem szívem, én csak azt hittem, egy magára igényes férfit választottam gyermekeim apjának... de tévedni emberi dolog!"
És otthagynám magára (a szennyesével együtt, max magam után mosogatnék el).
Tapasztalatból írom hogy még most ülj le vele beszélgetni!
Állítsd tények elé!Mond el mit vársz el tőle!
Ha kiszolgálod csak az évek telnek és nekem elhiheted hogy a végén cselédnek érzed majd magad,nem pedig nőnek/feleségnek!
Elösször egy gyerek azt még egypár azt jól otthon maradsz mindent elviselve!
Ne hibáz még most tudsz változtatni!
Sajnos az én férjem detta ez volt,de úgy gondoltam ez természetes hogy egy nö teszi ezeket,de mikor 3 gyerekem lett és mindennap megszakadtam,nah akkor kiderült hogy nem lehet számítani rá semmibe!
És én mögöttem 14év van vele.
De mára megmondtam neki vagy teszük amit lehet együtt,vagy el lehet mellölünk ballagni!
Légy határozott!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!