Most én lennék szemét, mert szóvá mertem tenni a feleségemnek, hogy az öccse, kérdés nélkül vitte el a kocsimat?
Nem vagyok fukar,még kollégáimnak is kölcsön adnám a kocsimat.Ha elkérnék.Feleségem édesapja elvitte megszerelni az autómat,így náluk maradt,munka után mentem volna érte.Szokás szerint munka után felhívtam a feleségem,hogy mindjárt otthon vagyok,de elötte menjünk oda a kocsiért.Feleségem közölte,hogy az öccse elvitte az autót,majd holnap hozza.Mondom jó semmi baj,tényleg szívesen oda adom bárkinek akit ismerek és családtag.De az,hogy nem hívott fel senki,az nagyon rosszul esett.Csak ennyi,hogy figyu elvinném a kocsidat,nem baj?Termézetesen én erre,úgy is annyi mondanék,hogy persze vidd.Nem vagyok egy irigy,fukar ember.De ez tényleg olyan nagykérés lett volna,hogy csörgessen meg és ne a feleségem közölje ezt velem,miközben már régen elvitte?Persze feleségem szerint csak én fújom fel?Ez olyan dolog,hogy az apja garázsából ahova van kulcsom,szó nélkül elvinném a kocsiját,biztos nem hagynák szónélkül.Most tényleg én fújom fel a dolgot,hogy szóvá tettem a feleségemnek,hogy ugyan már az öcséd felhívhatott volna,annak ellenére,hogy jóban vagyunk?
31/F
"Nem vagyok fukar,még kollégáimnak is kölcsön adnám a kocsimat"
Nyilván a feleséged ismer és ezért nem kérdezték meg, hiszen, mint írod, jóban vagy az öccsével.
Egyébként meg alapvetően igazad van, de minden családban más-más, amit szabad kérdés nélkül és amit nem.
Sztem ne pörögj ezen.
Nem közös az autó,az enyém.Nem mondta a feleségemnek,ő is akkor tudta meg,amikor oda ment a szüleihez,munka után mentünk volna valahova kocsival,így ott felvettük volna az autót.Feleségem ismer,tudja hogy én nem vagyok egy irigy fukar ember,és bárkinek segítek ha megkérnek rá.Teljesen normális hangembe mondtam a dolgot,kérdeztem tőle,hogy szerinte nem az lett volna a helyén való,ha az öccse legalább megcsörget,hogy elvinné az autót?Nekem nem a ténnyel van bajom,hogy elvitte,hanem hogy nem hívott fel.
Kérdeztem a feleségemet,hogy neki hogy esne,ha az apja kocsiját,szónélkül elvinném?Szerintem senki nem örülne neki,és valaki biztos szóvá tenné.
ma 21:16
Feleségem tuti felhívott volna,mivel nem az övé,hanem enyém az autó.Ilyen dolgokat mindig megbeszélünk egymással,és úgy általában mindent.
" apja kocsiját,szónélkül elvinném?"
Ebben a családban mindenki a házasság előtt vette az autót, hogy a férjeké egyedül?
Hát nem tudom.. A ha a férjem tesója felhívaja a férjemet es tud róla, hogy a sógorom elvitte a kocsimat akkor nem lenne vele bajom..
Azt is furcsállnám, ha fordított esetben kiakadna a férjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!