Ez lenne a nagybetűs élet?
Bár még nem fejeztem be az első alapképzésem, de közel vagyok hozzá és sikerült teljes munkaidőben elhelyezkednem rugalmas időbeosztással, jó fizetéssel.
Az alapképzésemen még van pár órám amire bejárok, illetve elkezdtem egy másik szakot levelezőn, de az egész olyan ingerszegény. Tetszik amit dolgozom, de inkább az iskolapadban tudnám elképzelni még magam, nagyon szeretek/szerettem egyetemre járni, viszont ez a levelezős képzés annyira nem tetszik, mert sok az öreg hallgató, illetve nem is gondolom úgy, hogy igazán el lehet így sajátítani az anyagot, ezért lehet, hogy következő évben inkább nappalira átvetetem magam.
Persze jó pénzt keresni, meg így tényleg kényelmesebb pénzügyileg (bár a suli alatt is dolgoztam ruhaboltban kevés óraszámban), de inkább visszamennék főállásba tanulni. Szerintetek ez gáz?:/
22 éves vagyok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!