Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak 30 évesen kezdődik a nagybetűs élet egy nőnek pedig 30 évesen fejeződik be az?
Hát nem tudom..... számomra a nagybetűs élet azt jelenti, hogy vannak barátaim, jó a kapcsolatom a családommal, sikeres vagyok a munkában, jól keresek és bátran költhetek nem kell fillérezgetnem, utazhatok, és ezt a "szabadságot" élvezhetem a barátaimmal, illetve a szerelmemmel akivel teljes mértékben kielégülök testileg-lelkileg.
20on éves nő vagyok, és számomra ez a nagybetűs boldog élet. Nem pedig az hogy diszkóba felkuratom magam mindenféle jött ment agyatlan csávóval.... Ne legyünk már ennyire állatok könyörgöm...
Mellesleg az hogy kire tekintenek férfiként, egyáltalán nem kor, magasság függvénye...... Hanem személyiség ;) ;) Attól mert belépsz a 30-ba, nem fognak onnantól a farkadra szállingózni a nők, csak megsúgom....
Ez alapján az írás alapján én se állnék veled szóba, nagyon gyerekesen gondolkozol.
A gyakorlat nagyon nem ezt mutatja szerintem.
(30 feletti nő vagyok. xD)
Mihelyt tapasztalok ilyet, azonnal szólok megígérm.
30/f
Annyiban pontosítanék hogy a nőknek inkább 25 éves korukra fejeződik be a párkeresés. Addigra legalábbis elkel a normálisabbja.
Ezt csak azért mondom mert jön majd valami öntelt 40 éves aki a 20 éves szeretőjővel dicsekszik, de könyörgöm ez nem élet csak valahogy próbálja elütni az időt míg meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!