Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak 30 évesen kezdődi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak 30 évesen kezdődik a nagybetűs élet egy nőnek pedig 30 évesen fejeződik be az?

Figyelt kérdés
Persze nagybetűs élet alatt mindenki kicsit mást ért, de most a társkeresés és szexuális partner találás nehézségére van kiélezve a hangsúly. Statisztikát láttam róla, hogy a társkeresőkön is a férfiak döntő többsége 18-30 év közötti nőt keres, aki annál idősebb az már jelentősen keresetlenebb. Míg egy férfi gyakorlatilag 30 fölött lesz csak igazán "férfi", tehát az alatt még gyereknek tekintik a nők.
2017. júl. 12. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

# 11

Ne akard már megszabni, hogy kinek mi az élet, ki hogy érzi jól magát. Minek kell ideírni ilyen rosszindulatú, beteg dolgokat?

Mielőtt személyeskednél, csúcsformámban lévő 25 éves nő vagyok, 4 éve élek párkapcsolatban, és eléggé úgy néz ki, hogy "elkeltem". De ettől még elfogadom, ha valaki más életstílust képvisel, és nem mondom rá, hogy nem élet.

2017. júl. 12. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Nőnek sokkal nehezebb társat találni,sajnos :( 30N
2017. júl. 12. 15:27
 13/18 Ollókezű Edward ***** válasza:
94%

10-es: mindenki megpróbálja elütni az időt, amíg meghal.

És igen, én öntelt 30 eves nő vagyok, de nincs 20 eves szeretőm. 23 eves volt, mikor 29 voltam. :P

Elkel 25 eves korra a normálisabbja. Hát én nem keltem el. Nem hagyhattam el azt a kis porfészket, ahol születtem, mert anyukám beteg let, és nem akartam egyedül hagyni apámmal. Biztos azért, mert nem vagyok normális. Persze.

Előtte éltem viszont nagyvárosban, cask éppen többre vágytam mint szexkapcsolatra, meg ilyen majd-lesz-valami-valamikor kapcsolatra. Ez is nyilván azt bizonyítja, hogy nem vagyok normális.

Most pedig hogy elhagyhattam 30 évesen azt a kis koszfészket, ahol árgus szemmel figyel még a szomszéd kutyája is, hogy mit csinálsz, már nem vgyok normális, és nem jár tars sem, mert 30 eves vagyok. Aha, értem én.

2017. júl. 12. 15:50
 14/18 anonim válasza:
34%

Sajnos a kérdésfeltevőnek igaza lehet...

Azt nem értem,hogy miért jobb egy fiatalabb lánnyal, mint egy korabelivel,mertsztem nem ez a lényeg...Viszont a pasik 30-as éveikben a legdögösebbek, míg mi nők egyre többet tollászkodunk kétségbeesetten a tükör előtt. Persze ez általános.

A másik fő ok lehet egy komoly kapcsolatra vágyó férfinak, hogy olyan nőt válaszon, akivel nem lesz gyermekvállalás.

Sajnos ez van.

2017. júl. 12. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Marhaság a kérdés.
2017. júl. 12. 20:34
 16/18 Ollókezű Edward ***** válasza:
14-es: Ez annyira egyedi, hogy már emiatt is hülyeség általánosságokban beszélni a témáról. Van, aki már 20 évesen őszül (ismertem ilyen embert), van aki 60 évesen sem. Van aki 10 évvel néz ki idősebbnek, van aki 15-tel fiatalabbnak. Akinek sok gond jutott az életben, jobban meggyűrődik, kinézhet akár 50-nek is 30 évesen. Mástól még 32 évesen is elkérik a személyit, ha sört vesz. Van, aki 25 évesen egyszerre 20 évet öregszik, és úgy marad élete végééig. Volt olyan osztálytársam, aki 15 évesen nézett ki 35-nek, és most 30 évesen is pont ugyanolyan feje van, 1-2 ráncot hozzászámítva.
2017. júl. 12. 22:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazából 30 éves kor után már mindkét nem csak öregszik. Nők is, férfiak is. Ha az átlagéletkor 65 év (gazdaságföldrajzi adatok), akkor a 30 év az élet fele, onnantól a csúcsról már csak lefelé vezet az út.
2017. júl. 12. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazából az életkor csak egy szám, és rajtad múlik, hogyan veszed az élet akadályait. Tény, a 30 egy vízválasztó, mert addigra már befejezed a tanulmányaid nagy részét, vége a klasszikus értelemben vett diákéveknek, ha tanulsz is, azt már inkább munka mellett teszed, a korábbi tapasztalatok megedzenek, már jóval önállóbb vagy, mint korábban voltál, a szüleid is megszokták, hogy felnőttél, éreztél már vonzalmat, "szerelmet", esetleg volt már több-kevesebb párkapcsolatod, kalandod is... stb. Kinek hogy alakult az élete addig. 30 után már elvárják a felelősséget, és te is jobban elvárod magadtól, másképp gondolkodsz. De nincs olyan, hogy akkor indul be az élet, vagy akkor már vége és onnantól készülhetsz a majdani temetésedre... Apámról pl. senki nem mondaná meg, hogy nyugdíjas (65 éves lesz ősszel), még mindig tele van energiával és még mindig fel szokták kérni bedolgozásra a szakterületén nyugdíj mellett.
2017. júl. 13. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!