Ez lenne a nagybetűs Élet? Akár le is mondhatok az álmomról?
Szerintem nem mondok újat azzal hogy ebben az országban elég nehéz megélni. Én jelenleg tanuló vagyok de szerencsére nem kell tandíjat fizetnem, sőt még ösztöndíjam is van. Mi se vagyunk gazdagok, tehát nem is bírnák anyámék fizetni a sulit.
Ha ezt elvégzem akkor egy olyan suliba szeretnék menni ami sajnos 100km-re van, tehát koleszban kell lennem. Itt kezdődik a probléma hogy a kolesz, a kaja és az utazás havi 40.000alatt nincs meg és nem biztos hogy anyámék ezt tudják majd finanszírozni.
Ha nem vesznek fel amint végzek a mostani sulival akkor megpróbálom egy év múlva és közben dolgozok és pénzt gyűjtök a sulira. Mos nem tudok dolgozni úgy hogy csak egy érettségim van, ráadásul időm sincs. Szerencsére egy elég keresett szakmát tanulok, sokan megélnek ebből van aki meg is gazdagodott, nekem egyenlőre elég lenne az is hogy munkám legyen.
Én azt tanácsolom neked hogy hagyd abba a sulit, dolgozz, gyűjts pénzt és ha lesz elég pénzed akkor folytasd ott ahol abbahagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!