Túlzás volt, hogy a "hello" nélkülözését kértem?
Távoli ismerős 14-15 éves gyereke (fiú) rendre helloval köszön. Ma megkértem, hogy ha mar igy összetegeződtünk, hadd válasszam a sziát, mert a hello a haverok közé való. (Nagyon kevés embernek mondom, hogy hello, most egy se jut eszembe.)
Erre azt mondta, oké. :-)
Ott volt a húgom, aki kiakadt, hogy milyen maradi vagyok.
Tényleg?
43/N
Orulj hogy köszön. Nem tudom miért baj ha valaki lazara veszi a formát.en a boltban eladóként köszönök sokszor helloval es nem akadt meg ki senki. A nyuggerekkel magazodunk azért:D
21 F
Ismerni kéne az embereket, hogy lássuk. De szerintem talán a felnőtté váláshoz rosszab a "szia" egy anyja korabeli nőnek, mint a "hello" lenne. A helloból könnyebb a kezét csókolomra átállni, mint a sziáról.
Ilyenkor hasznos, ha az apjával együtt találkozna az anyja korabeli, de nem ismerős nőkkel. Hogy az apjával EGYÜTT köszönhessen, ugyanúgy, és ne a fiún legyen a figyelem. Vagy ha nem az apjával, hát más idősebb férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!