Nagyon gáz, ha a Meki tele volt, elvitelre kértem, majd a közeli bevásárlóközpont mosdójában ettem meg a 'menüt'?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 18:31
2/13 anonim válasza:
De azt nem értem hogy miért ott kellett megenni? Valahol nincs egy pad?
3/13 anonim válasza:
Kakát is tettél rá? Pisikével leöblítetted?
4/13 anonim válasza:
De miért a wc-ben etted meg? Én is sokszor elviszem az ételt és parkban vagy bármilyen ülőalkalmasságon megeszem. Azért a budiba nem vinném be.
6/13 anonim válasza:
Igen GÁZ!
Nem maga a cselekmény, hanem a helyszín.
Lehet, hogy zugevő vagy? :-D
Akkor az nem gáz, hanem csak rossz szokás.
Vagy betegség. . . . ha rendszeresen ezt teszed.
7/13 anonim válasza:
Igen. Bevásárlóközpontban is az összes pad és az éttermi rész is tele volt??? Miért kellett a mosdóban enned?
8/13 anonim válasza:
Nem beszélve arról, hogy tök egészségtelen.
9/13 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták ez nagyon gáz, igénytelen és undorító, el ne mond senkinek. Ha teli volt a meki és elviszed a menüt, akkor leülsz egy padra és csá, az tök természetes és normális. Na de, hogy mosdóban ettél. Remélem otthon a konyhát használod erre.
10/13 anonim válasza:
Hülllyyyeee vagy baaazzzzddddmeg!!!
A 'menü'-t miért tetted 2 aposztróf közé?? Talán a 'menü'-t a wc-ben találtad meg??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!