Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit kell tenni ha nővel...

Mit kell tenni ha nővel megyünk valahova, s a nő nem tudja, hogy nyilvános helyre először a férfinek kell belépnie s elénkfuraxik?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 12:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

"be kell vonszolni a barlangba s meg kell dugni."

"Széthúzom s lábát s tövig bele a lompost."

"befurakodtam elé."

Mondta egy úriember.

-----------

AGYHÚGYKÖVET lehet kapni ezen az oldalon egyesektől, de nagyon... :D

2016. dec. 5. 21:08
 22/37 A kérdező kommentje:
kérem! micsoda viselkedés ez b a s s z dm e g!!?
2016. dec. 5. 21:13
 23/37 A kérdező kommentje:
- kocc görény nő hátra, itt a pasinak illik elöször bemenni.
2016. dec. 5. 22:14
 24/37 mustafa33 ***** válasza:
40%
Vannak jól nevelt emberek, vannak akiket az utca nevelt, vannak akiket senki sem. Vannak akik neveletlenségükre ráadásul büszkék is de hát ez a proli uralom terméke. Másik véglet meg diktátor lenne e téren. Mindenkit a saját viselkedése minősít. Van olyan is aki megválogatja a társaságát. Aztán kérdező is van mindenféle, ebben az esetben is meghatározható. De egy biztos, mivel a proli hatás évtizedekig uralkodott, a családban nem mindig tudják mit is kellene átadni, az iskolai illemtant pedig a tanító tudása határozza meg, ami nem egy esetben szintén elégtelen.
2016. dec. 7. 22:01
 25/37 Alain Delon ***** válasza:
70%
Mustafa! Elrontottad! Nem írtad le minden mondatban, hogy "proli". Legközelebb ne legyél ilyen felületes!
2016. dec. 7. 22:35
 26/37 A kérdező kommentje:

ja hogy ez egy antikommunista?

nem mintha szeretném a kommunizmust, magam is imperialista vagyok, de az a véglet se jó amikor ilyesmiért is a kommunizmust okoljuk.

2016. dec. 8. 00:57
 27/37 mustafa33 ***** válasza:
0%
Alain Delon, nem azt rontottam el. Azt rontottam el, hogy kihagytam a te fajtádat, a legrosszabb korcsot a paraszt + kátrányos helyzetű keverékét.
2016. dec. 8. 01:58
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy azok, akiknek állítólag oly fontos a kulturált viselkedés, milyen gátlástalanul osztják ki embertársaikat.
2016. dec. 8. 07:58
 29/37 A kérdező kommentje:
Igényesek vagyunk b a s s z d m e g!!!
2016. dec. 8. 08:20
 30/37 Alain Delon ***** válasza:
28-ra: Pontosan!
2016. dec. 8. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!