Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illetlenség, ha valaki az...

Illetlenség, ha valaki az ajkait megnyalogatja nyilvános helyen úgy, hogy mások megláthatják?

Figyelt kérdés
Azért mert kiszárad és úgy meg hülyén néz ki, szóval valamit kell vele csinálni, meg kell olyankor nyalni
2015. dec. 11. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor illetlen ha közben Icuska dekoltázsát, vagy egy csapat óvodást bámul látványosan.
2015. dec. 11. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. Nagyon sokan szeretik a természetes ösztönöket és teljesen emberi dolgokat cikinek, illetlenségnek, bunkóságnak, primitívnek, állatiasnak beállítani. Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni. Vagy a bürokrácia, vagy az okkultizmus, vagy a sznobizmus vagy egyéb dolog tette őket olyanná, amilyen. Jó, hogy már az életed nem ők fogják megírni.

Ha nem tetszik neki, ne bámuljon.

2015. dec. 11. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az illemtől eltekintve a nyalogatás nem sokat ér. Sőt, hosszabb távon még árt is a száraz típusú bőrnek, ha nyalogatod. (Gyerekkorromban sokat szenvedtem én is emiatt.) Az ajkakat is ugyanúgy, mint a többi bőrfelületet, valami zsiradékkal kell ápolni, azt igényli. A szőlőzsír pont erre való, de megteszi bármilyen babakrém, arckrém is, és elég naponta csak néhányszor bekenni.
2015. dec. 11. 23:20
 4/5 piriiiii ***** válasza:
Ha nyalogatod a szádat, csak jobban kiszárad. Hordj magadnál szőlőzsírt vagy valami bőrápolót, akár nő vagy, akár nem. Ebben a száraz, hideg időben ez csak ront a helyzeten. Ha valaki meg azt látja, hogy kenegeted a szádat, csak azt gondolja, milyen alapos, gondos ember, akit érdekel önnön egészsége és ápoltsága. Elég rossz, amikor csontszáraz a szám és kisebesedik, vérzik.
2015. dec. 30. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a nyilvános helyen való szájkenegetés az, ami illetlen dolog. Igaz, hogy az illemtankönyv csak rúzsra írja, de a szájfény, zsír, stb is olyan, mint a rúzs.

De szerintem, ha valaki körbenyalja a száját, azt mások csak akkor veszik észre, ha kifejezetten figyelik, nem?

2016. jan. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!