Magyarországon miért nincsenek nyilvános piszoárok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 16:26
1/13 anonim válasza:
Mert szigorúbbak a közegészségügyi szabályok, mint Bangladesben.
2/13 anonim válasza:
Elvétve vannak, pl. a szombathelyi Fő téren is.
4/13 anonim válasza:
Azért, mert szétverné a randalírozók minden este őket...
5/13 anonim válasza:
Vannak. Fának és bokornak hívják őket.
6/13 Tejinashi válasza:
A helyük megvan, csak be vannak zárva. pl. a Blahán is van a Nagykőrút sarkán. Még ki is van írva, hogy Hölgyek és Urak. De ha bemész egy mcDonaldba, ingyen használhatod a mosdót, vagy az áruházak többségében is.
7/13 anonim válasza:
"Még ki is
van írva, hogy Hölgyek és Urak."
Szerintem kevered a nyilvános WC-vel. A köztéri piszoar kicsit más. Magyarországon valóban nem láttam még sajnos pedig tök jó lenne!
Hollandiában és Portugáliában láttam és próbáltam ki eddig ilyet de akkor ezek szerint Bangladesben is van. Ott még nem jártam sajnos.
8/13 anonim válasza:
mert az emberek teleszemetelnék, beleszrnának...
9/13 anonim válasza:
Hogy szarsz bele egy nyilvános piszoarba? Láttál már olyat egyáltalán?
10/13 anonim válasza:
Higgy nekem, már láttam.
Nem tudom, hogy csinálták, mert azért magasan is volt a pereme, meg tényleg nyilvános helyen volta piszoár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!