Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Magyarországon miért nincsenek...

Magyarországon miért nincsenek nyilvános piszoárok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
De ennyi erővel bárhova odaszarnak, ez nem függ össze vele.
2016. jan. 9. 18:05
 12/13 Celtix válasza:

Jo kerdes. Nem tudom, de nem orulok neki :(

Szigeten is van mar par ev ota, teljesen jo dolog.

Egyszer setaltam haza egy bulibol a Margitsziget magassagabol es hat a Gellert ter korul mar nagyon kesz voltam...Nem orultem neki, hogy a bokrok koze kellett mennem.

Meg rosszabb, ha nem is itt laksz, de valamiert ide jossz, pl. telen vagy ha hugyholyag-gyengeseged van (de pl. cukorbetegkent is sokkal gyakrabban kell vizelned)

A legdurvabb a Belvarosi fezstival volt 2-3 eve: nagymennyisegu kaja/pia, jo koncertek ingyen - es negy darab toi-toi (nyilvan a kaja/pia hozta a penzt, a toi-toi meg vitte. Ennek oromere a kornyezo kapualjakban bokaig allt a hugyle....)

2016. jan. 20. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
7-es szuper jó és a nők hova pisiljenek?
2022. febr. 19. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!