Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit kell tenni ha nővel...

Mit kell tenni ha nővel megyünk valahova, s a nő nem tudja, hogy nyilvános helyre először a férfinek kell belépnie s elénkfuraxik?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 12:07
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem tipródtam. Bementem előtte és kész. Tudod, a szöveg értelmezés...
2016. dec. 4. 13:43
 12/37 anonim ***** válasza:
Most tipródsz.
2016. dec. 4. 13:45
 13/37 anonim ***** válasza:
72%
Na de várjál... Nem úgy van, hogy a férfinek illik beengedni a nőt az ajtón?
2016. dec. 4. 14:07
 14/37 A kérdező kommentje:
Hát bizony - nyilvános helyre való belépés esetén - nem...
2016. dec. 4. 14:14
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

#13: Nem! Mindig a férfi megy be először, ha tiszta a terep, félreáll, megtartja az ajtót, és maga betessékelu a hölgyet.

Kérdező: az általad vázolt helyzetben engedd, hadd menjen! Max magadban elmosolyodva konstatálod, hogy még egy nő, aki nincs tisztában az illemszabályokkal. ;)

2016. dec. 4. 14:16
 16/37 A kérdező kommentje:

Amugy most hogy mondjátok, ez egy nagyon jó mérő módszer.

Ha a nő belép elöttünk az ajtón ilyenkor az olyan nő amiről az egyik elöző szólt. Annak akkor meg kell markolni a haját, be kell vonszolni a barlangba s meg kell dugni.

Ha tudja hogy nekünk kell elöbb bemenni, s ugy mozog, az egy illedelemtudó érzékeny nő. Neki elösször venni kel egy virágot, s utána kell vele csinálni ugyanezt.

2016. dec. 4. 14:16
 17/37 anonim ***** válasza:
47%
Ha be akar előtted menni, akkor hátulról kisöpröd a lábát alóla, a bokájánál fogva visszahúzod, majd keresztüllépve (nem végigsétálva) rajta bemész és nyitva tartod az ajtót. Már ha nincs probléma.
2016. dec. 4. 14:22
 18/37 A kérdező kommentje:
Dehogy. Én Úriember vagyok. Nem mászkálok hason fekvő nőkön. Széthúzom s lábát s tövig bele a lompost.
2016. dec. 4. 14:25
 19/37 Sunshinedoll ***** válasza:
Akkor hadd menjen előre, ha annyira akar. Mást nem nagyon tudsz csinálni.
2016. dec. 4. 18:20
 20/37 A kérdező kommentje:
látod tudtam. befurakodtam elé.
2016. dec. 4. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!