Kinek illene először köszönni a boltban, étteremben?
Figyelt kérdés
Tudom hogy neveletlen tajparaszt vagyok, de én mindig úgy gondoltam, hogy akár pult előtt állok, akár belépek az üzletbe, célszerű a kiszolgálónak köszönni először, hogy jelezze hogy készen áll a fogadásomra.
Ezzel szemben több helyen, pl. itt is azt olvasom, hogy a vendégnek kellene. Mit mond az illem? Nem szeretnék bunkó módon viselkedni.
2016. okt. 8. 18:24
11/12 anonim válasza:
Nagyon régi kérdés és úgy látom mindenki rosszul tudja: A SZOLGÁLTATÓ KÖSZÖN ELŐRE AZ ÜGYFÉLNEK!!! MINDIG!!
12/12 anonim válasza:
Ez garantáltan nem igaz és nem is reális dolog:
képzeld el, egy üzletben/étteremben/akárhol van két dolgozó, benn tíz vendég, akkor észre sem tudja venni egyik sem, ha belép még egy valaki.
Aki bemegy, többek közöt azért is köszön, hogy észrevegyék öt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!