Milyenek a zsidók?
Hogy ne csak védjem a kiválasztott népet(ahogy ezen az oldalon eddig tettem,innen a 36%),írok kritikát is:Úgy veszem észre,hogy Magyarországon a legtöbb zsidó felvette az itt élő keresztény emberek azon szokását,hogy nem üt vissza,szó nélkül tűr mindent.Nekem elhiheti mindenki,nincs ez így mindenhol.Ezt érdemes megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=1ZZsG2xxz-Y
És nyugodtan lehet továbbra is lepontozni,leszarom.
Ez nem saját vélemény, csak az eddigi 7 oldalon leírtakat összegezném - a teljesség igénye nélkül.
Szóval milyenek a zsidók? Külső megjelenésükben: kampós orr, nagy fül, sötét, inkább vörös haj, (tényleg, hirtelen nem is tudok ismert szőke hajút mondani), férfiaknál a (kör)szakáll megléte. Belső tulajdonságuk alapján: összetartó, pénzéhes, kizsákmányoló, ravasz, felsőbbrendűségét mutató, hazug, siránkozó, okos, jó eszű, agyafúrt, fondorlatos, családcentrikus, koszos, igénytelen, nagyratőrő, stb. Ami még jellemzi őket: fiúknál a körülmetélés, (itt azért megjegyezném, hogy fitymaszűkület esetén - ami elég sok fiút, kiskorban érint - ilyen műtéti beavatkozást hajtanak végre az orvosok, tehát nem csak higiéniai, vagy szexuális okai lehetnek), banki szektorhoz, médiához, különösen a filmiparhoz, politikához való kötödés, kétkezi munkától való tartózkodás, valódiság eltúlzása, mártír szerepben való tetszelgés stb. Direkt nem határoltam el a negatívumot a pozitívumtól, a felsorolásban véletlenszerűen követik egymást az előnyök, illetve a hátrányok tulajdonságai. Amit én nem értek, hogy volt olyan hozzászóló, aki már a feltett kérdésre is cinikusan válaszolt: "olyanok, mint bármelyik ember". Ez így igaz, de hányszor definiáljuk a /nép/csoportokat a rájuk jellemző sajátosságok alapján, amihez kizárólag őket tudjuk kötni. Ez nem zsidózás, nem antiszemitizmus, csak a tények reális megállapítása. Mi jut eszünkbe, ha a romákról, a feketékről, a franciákról, németekről, japánokról kellene valami ismérvet felhozni. Biztos, hogy így kötnénk össze: precizitás=német, lókupec, vályogvető=cigány, stb.
Dédnagymamám, aki fiatalkorában zsidó családoknál szolgált, mindig azt emlegette, hogy kétféle zsidóság létezik: vagy nagyon gazdag, vagy nagyon szegény, középréteg nincs. Vagy ószeresként tengődik, vagy kulturált módon él és tanul. Most írhatnám, hogy nem vagyok antiszemita, hogy szimpatizálok egy bizonyos hagyományőrző egyesület céljaival, hogy szeretem hallgatni a klezmer-zenét, és a keresztényvallást tudom a magaménak, de úgyis lenne valaki, aki megkérdőjelezné mind ezt, és nem a pártatlan lényeget venné ki az írásból. A végső konklúziót itt kell/lehet levonni!
Visszataszító hatalommániás, pénzéhes korcs népség.
7:18-nak pedig ment a mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!