Azok a zsidók akik a siratófalnál imádkoznak miért billegnek?
Íme egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=UzXRhk0xWbI&feature=related amúgy sok van)
Nagyfokú neveletlenségre vall, hogy feltetted ezt a kérdést. A vallás az ember legbensőbb magánügye, nagy bunkóság más vallását, vallási szokásait kicsúfolni. Egy sérült embert úgyszintén.
Az én keresztfiam autista és nem szellemi fogyatékos, a fogalmakkal sem vagy tisztában. Teljesen normális az intelligencia szintje. Sőt az egyik szakember, aki foglalkozik vele, elmesélte a testvéreméknek, hogy olyan autistája is van, akinek több egyetemi diplomája is van.
Tájékozódj, s tanulj meg viselkedni!
szokás, és nem csak a Síratófalnál, de úgy általában imádkozásnál.
Én ezt az oldalt találtam, ahol ad két lehetséges magyarázatot, hogy miért alakult ki ez a szokás:
"Nagyfokú neveletlenségre vall, hogy feltetted ezt a kérdést."
Azt hiszem, meg kell védenem a kérdezőt. Mi volt a kérdésben a sértő? Én sem tudom, miért "billegnek", de kérdezhetném úgy is, hogy miért "hajlonganak". Egyik sem sértő, csupán egy kérdés.
Az, meg hogy hogy jön ide az autista, meg a szellemi fogyatékos, passz... :))
Utolsó!
A kérdés második felét kimoderálták, abban írt a kérdező bunkó dolgokat.
A vallás szerintem csak arra jó ,hogy még több ok legyen a vitákra.. Amúgy a zsidók bármit is csinálhatnak ,mert ők úgy gondolják istenük nekik mindent megbocsájt és kivételezik velük.
(Van ám egó!) A mohamedánoknak legalább szőnyegük van.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!